ZaharulOradea

Lidl România l-a numit pe Ionuț Preda în funcția de Director Național de Vânzări și Logistică

Lidl l-a promovat pe Ionuț Preda în funcția de Director Național de Vânzări și Logistică. Astfel, de la 1 mai, după 8 ani petrecuți alături de echipa de succes Lidl, Ionuț Preda va prelua atribuțiile noii poziții și va deveni membru al Consiliului de Conducere Lidl România.

LidlIonuț Preda are o experiență de peste 11 ani în domeniul retailului internațional, dintre care peste 8 ani în cadrul companiei Lidl, în calitate de Director de vânzări, iar mai apoi, de Director al Sediului Regional Iernut. Din această poziție a coordonat cu succes operațiunile și vânzările companiei pentru zona centrală și de nord-vest a țării.

Cu experiență acumulată atât în Germania, cât și în România, executivul a urmat cursurile Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Pregătirea sa profesională a continuat apoi cu un program de masterat în Slovacia și un MBA în Marea Britanie.

Ionuț Preda îl succedă în funcția de Director Național de Vânzări și Logistică pe Frank Wagner, care de la finalul anului trecut a preluat conducerea întregii companii. Din Consiliul de Conducere Lidl, prezidat de Frank Wagner, mai fac parte Sergiu Fală, în calitate de Director Național de Servicii Centrale și Expansiune, Antoniu Radu, Director Național Administrativ și Marco Giudici, Director Național de Achiziții și Marketing.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Lidl România l-a numit pe Ionuț Preda în funcția de Director Național de Vânzări și Logistică
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Lidl l-a promovat pe Ionut Preda in functia de Director National de Vanzari si Logistica. Astfel, de la 1 mai, dupa 8 ani petrecuti alaturi de echipa de succes Lidl, Ionut Preda va prelua atributiile noii pozitii si va deveni membru al Consiliului de Conducere Lidl Romania. In fiecare dimineata puteti primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete stiri din Retail & FMCG ?Mai multe detalii pe Retail & FMCG.ro […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: