Lidl relochează magazinul din Vălenii de Munte

Lidl inaugurează astăzi, 9 noiembrie, un nou magazin în Vălenii de Munte, judeţul Prahova. Acest magazin, construit la standarde ridicate de sustenabilitate, este unul relocat ce înlocuieşte mai vechiul magazin din localitate. Reţeaua naţională Lidl rămâne la 213 unităţi.

LidlMagazinul, situat pe Bd. Nicolae Iorga, Nr. 41 din Vălenii de Munte, va avea o suprafață de 1.200 mp și aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 20:00.

Lidl optimizează în mod constant formatul de magazin, astfel că, în ultimul an și jumătate, aproape 200 de unități au fost modernizate, pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături mai plăcută, dar și pentru a fi mai prietenoase cu mediul. Atunci când anumite magazine nu mai corespund standardelor Lidl, acestea sunt înlocuite cu unități noi. De aceea, noul magazin inaugurat pe 9 noiembrie va înlocui unitatea mai veche din oraș.

Procesul de construcție a noului magazin Lidl se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de magazinele cu acoperiș verde din capitală și din Constanța, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

Inaugurarea magazinului din Vălenii de Munte, județul Prahova, continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Lidl a inaugurat un nou magazin cu acoperiş verde la Constanţa

Lidl

De asemenea, Lidl a inaugurat pe 26 octombrie primul magazin cu acoperiș verde din Constanța și al doilea de acest tip din portofoliul retailerului, ridicând numărul total al reţelei la 213 unităţi. Magazinul din Constanţa este situat pe str. Soveja, nr. 15B și are o suprafață de vânzare de 1.286 de mp.

Orarul de funcționare a magazinului este următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00.

Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este unul dintre retailerii de top din Europa. Retailerul este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 150 de centre logistice în 28 de țări la nivel mondial.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,987 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Lidl relochează magazinul din Vălenii de Munte

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: