Lidl oferă tuturor angajaților din cele 265 de magazine 2 zile libere, în prima și a doua zi de Paște, pe 19 și 20 aprilie 2020

La fel ca în fiecare an, Lidl România le oferă tuturor angajaților din cele 265 de magazine 2 zile libere, în prima și a doua zi de Paște, pe 19 și 20 aprilie 2020. Și în perioada sărbătorilor, retailerul le recomandă atât angajaților, cât și clienților, să respecte dispozițiile autorităților și să continue să practice distanțarea socială, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Lidl

Anul acesta, poate mai mult decât oricând, echilibrul între viața personală și cea profesională este extrem de important, în special pentru personalul din domeniile esențiale pentru funcționarea societății, printre care se află și angajații din retail. Și în 2020, Lidl își va închide magazinele din România în prima și a doua zi de Paște, respectiv pe 19 și 20 aprilie. Lidl este primul retailer din România care a implementat, începând cu decembrie 2013, politica de a oferi două zile libere angajaților din magazine cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, respectiv Paște.

Clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl până pe 18 aprilie inclusiv, activitatea fiind reluată marți, 21 aprilie.

Bonusuri anuale de Paște

Pe lângă cele două zile libere, Lidl le oferă tuturor angajaților bonusuri anuale de Paște, care se adaugă la celelalte beneficii financiare precum tichete de masă, bonusuri aniversare, diverse sporuri și remunerație pentru orele suplimentare.

Prin investițiile constante în beneficiile oferite angajaților săi, Lidl și-a consolidat constant poziția de de lider în topul angajatorilor din retailul alimentar. Compania depune eforturi consecvente pentru a le oferi angajaților cel mai bun mediu de lucru, care să susțină echilibrul între viața profesională și personală.

Programul magazinelor Lidl poate fi consultat și pe site-ul companiei, aici.

Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Lidl este un smart discounter care le oferă clienților produse la cel mai bun raport calitate-preț. În spatele operațiunilor din magazine, din centrele logistice și din sediile centrale stau simplitatea și orientarea către eficiență. Design-ul și structura proceselor standardizate sunt asigurate de către Lidl Stiftung, cu sediul central de la Neckarsulm.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 265 de magazine și 5 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

Lidl este o companie care acționează sustenabil în toate domeniile de activitate. Aceasta este metoda companiei de a-și îndeplini promisiunea cu privire la calitate și, în același timp, de a asigura un viitor mai bun pentru societate și mediu. Compania se implică activ în soluționarea nevoilor din comunitățile din care face parte, concentrându-se pe 5 piloni de activitate: sortimentul de produse, mediul, societatea, angajații și partenerii de afaceri.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Lidl oferă tuturor angajaților din cele 265 de magazine 2 zile libere, în prima și a doua zi de Paște, pe 19 și 20 aprilie 2020
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: