Next_Capitall

Magazinul Lidl din București, situat pe Strada Sergent Ștefan Crișan, nr. 31, va fi redeschis pe 1 septembrie

Începând cu 1 septembrie, ora 7.30, magazinul Lidl situat pe Strada Sergent Ștefan Crișan, nr. 31, își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În plus, din ziua redeschiderii până duminică, 4 septembrie, aceștia se vor putea bucura de oferte speciale și reduceri.

LidlPentru a facilita accesul clienților la produsele preferate din magazinul Lidl de pe Strada Sergent Ștefan Crișan, nr. 31, grupele de marfă au fost reamenajate și au fost montate congelatoare verticale. Totodată, pentru a minimiza impactul asupra mediului, întregul sistem de climatizare a fost înlocuit, contribuind astfel la o eficiență energetică superioară a magazinului. Astfel, în linie cu demersurile companiei spre sustenabilitate, unitatea se va redeschide cu o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește design-ul, funcționalitatea, dar și consumul de energie.

În plus, îmbunătățirile aduse unității includ beneficii pentru angajați. Aceștia se vor putea bucura de un nou concept al zonei pentru personal, cu un design mai plăcut și mai practic.

Totodată, începând de joi, 1 septembrie, și până duminică, 4 septembrie, magazinul Lidl de pe Strada Ștefan Crișan, nr. 31 îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Aceștia se vor putea bucura de reduceri de minimum 20% la produse Pilos și Cămara Noastră, precum și la toate produsele de panificație proaspăt scoase din cuptor de la Brutăria Lidl și la întreg sortimentul de fructe și legume de la Piața Lidl. În plus, clienții vor putea beneficia de reduceri de peste 40% la produsele non-alimentare selecționate.

Magazinul Lidl de pe Strada Ștefan Crișan, nr. 31 este a patra unitate închisă pentru modernizare, de sfârșitul lunii iunie până în prezent.

Activând în 27 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Magazinul Lidl din București, situat pe Strada Sergent Ștefan Crișan, nr. 31, va fi redeschis pe 1 septembrie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: