Rețeaua de retail Magazine DIANA a deschis la Râmnicu Vâlcea magazinul cu numărul 67

Rețeaua de retail Magazine DIANA a bifat la finalul saptămânii trecute inaugurarea magazinului cu numărul 67. Cel de al cincilea Magazin DIANA din Râmnicu Vâlcea, este amplasat în cartierul Nord, strada Republicii, nr.18 A, la parterul blocului Emar Grup și dispune de locuri de parcare proprii.

Magazine DIANANoul magazin respectă conceptul și design-ul întregului lanț. Cu o suprafață de vânzare de 250 de metri pătrați, propune o sortimentație de peste 3.000 de produse, alimentare și nealimentare, cu game structurate pe toate segmentele de preț.

Vitrina asistată oferă produsele din portofoliul DIANA Abator și Fabrică de Mezeluri– carne proaspătă și preparată, produse și preparate din carne, iar zona de fructe și legume este aprovizionată de producători locali.

Formatul noului magazin este unul accesibil și practic, categoriile și subcategoriile de produse fiind poziționate astfel încât cumpărătorii să beneficieze de experiențe de cumpărături de calitate, plăcute, fără întreruperi, cât mai simple și rapide.

Magazinul DIANA Republicii este deschis de luni pînă  vineri în intervalul 07.00 – 21.00, între 07.00 – 20.00, sâmbăta, și între 07.00 – 18.00, duminica.

Magazine DIANA

Magazinele DIANA sunt o rețea românească independentă, prezentă în topul Local Key Accounts, cu experiență de 30 de ani în retail. Rețeaua este prezentă acum în județele Vâlcea, Gorj, Argeș, Olt, Dolj și Dâmbovița, și se află în continuă expansiune, păstrând tiparul unei dezvoltări concentrice, în județele în care este deja prezentă, proiecția pe termen lung fiind de 100 de magazine.

Lanțul de retail propune clienților o sortimentație variată ce acoperă necesitățile zilnice, atât produse food – o zonă importantă în economia spațiilor fiind destinată gamei extinse de produse și preparate din carne DIANA, cât și non food, in-store bakery corners, zone de fructe și legume desfășurate pe spații generoase și in-store corners DIANA Gourmet, concept dezvoltat să răspundă exigențelor consumatorilor care aleg produse premium și bio. Rețeaua de Magazine DIANA încurajează producția locală, prin focus permanent pe identificarea și listarea producătorilor locali din zonele unde este prezentă.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *