Rețeaua de retail Magazine DIANA a inaugurat un nou magazin în județul Argeș

Rețeaua de retail Magazine DIANA a inaugurat un nou magazin în județul Argeș. Cu acest magazin, situat în Pitești, Piața Ceair, strada Lotrului, nr.1, rețeaua Magazine DIANA ajunge la un total de cinci unități în judetul Argeș.

magazine diana

Cu o suprafață de vânzare de 400 metri pătrați și circa 7.000 de SKU – produse alimentare și nealimentare – listate, Magazinul DIANA vine să ofere clienților o sortimentație diversificată, adecvată tuturor nevoilor de consum de zi cu zi și o experiență de cumpărături cât mai bună, grație modului de organizare a spațiului și fluxurilor de deplasare între zonele destinate diferitelor categorii de produse.

Punctele principale de atracție sunt vitrina asistată și vitrina self service cu carne proaspătă, produse și preparate din carne DIANA Abator și Fabrică de Mezeluri, unde clienții au la dispoziție o gamă variată de unde pot alege cele mai proaspete ingrediente și preparate.

La inaugurare, clienții  au fost întâmpinați cu surprize – suplimentar promoțiilor active în întreaga rețea fiind pregătite oferte speciale de inaugurare la produse alimentare și nealimentare și cadouri pentru primii 500 de clienți.

Cu o experiență pe piața de retail de 31 de ani, rețeaua Magazine DIANA operează în prezent în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *