Rețeaua de retail Magazine DIANA se extinde cu un nou magazin, inaugurat în județul Vâlcea

Noul magazin DIANA, situat în Copăcelu, județul Vâlcea, are o suprafață de peste 400 de metri pătrați, parcare proprie și un punct de plată pentru facturi la utilități.

magazine dianaFormatul a fost gândit astfel încât să combine decorul atractiv cu o organizare  funcțională a spațiului și fluxurilor de deplasare între categoriile de produse, pentru a oferi experiențe de cumpărături cât mai confortabile.

Sortimentația de peste 6000 de produse acoperă toate necesitățile zilnice – clienții au la dispoziție o vitrină asistată și o vitrină self service cu produse DIANA, carne proaspătă și preparată, produse și preparate din carne, o zonă de fructe și legume și game generoase și variate de produse nealimentare, de la întreținerea casei, îngrijire personală, veselă, până la hrană pentru animale.

Magazinul a fost inaugurat vineri, 16 septembrie, iar primii cumpărători au fost întâmpinați, suplimentar promoțiilor active în toată rețeaua Magazine DIANA, cu peste 500 de premii – surpriză.

Magazine DIANA

Cu o experienţă pe piaţa de retail de 31 de ani, reţeaua Magazine DIANA operează în prezent în şase judeţe – Vâlcea, Argeş, Dolj, Gorj, Olt şi Dâmboviţa. Planul de dezvoltare pentru perioada următoare include și alte inaugurări în județul Vâlcea, simultan cu proiecte de reamenajare și modernizare a magazinelor deja existente.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *