Magazinul Lidl situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B, va fi redeschis pe 18 august

Din 18 august, începând cu ora 7.30, magazinul Lidl situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B, își va întâmpina clienții cu un nou aspect. În plus, din ziua redeschiderii până duminică, 21 august, clienții vor avea oferte speciale și reduceri.

LidlÎn linie cu demersurile companiei spre sustenabilitate, magazinul Lidl din Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B, se va redeschide cu o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește design-ul, funcționalitatea și consumul de energie. Întregul sistem de climatizare va fi înlocuit, contribuind astfel la o eficiență energetică superioară a magazinului. Totodată, au fost reamenajate grupele de marfă și au fost montate congelatoare verticale.

În plus, îmbunătățirile aduse unității includ beneficii pentru angajați. Aceștia se vor putea bucura de un nou concept al zonei pentru personal, cu un design mai practic.

Începând de joi, 18 august, până duminică, 21 august, magazinul Lidl de pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Aceștia se vor putea bucura de reduceri la produse Pilos și Cămara Noastră, la toate produsele de panificație și la întreg sortimentul de fructe și legume de la Piața Lidl. În plus, clienții vor putea beneficia de reduceri de peste 40% la produsele non-alimentare selecționate.

Magazinul Lidl din Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B este a treia unitate închisă pentru modernizare, de sfârșitul lunii iunie până în prezent.

Activând în 27 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *