Mega Image deschide 2 magazine și ajunge la 484 de unități

Mega Image anunță deschiderea a două noi magazine sub brandul de retail Mega Image, reţeaua ajungând să numere 484 de unităţi.

Mega ImageMega Image Sălaj este situat în Bucureşti, Şoseaua Sălaj, nr. 347, sector 5 și are o suprafață de vânzare de aproximativ 437 mp.

Mega Image Buhuşi este situat în Bucureşti, Strada Aleea Buhuşi, nr 2, bloc 3, sector 3 și are o suprafață de vânzare de aproximativ 259 mp.

Retailerul belgian îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 484 de unități şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se apropie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Reţeaua de magazine ajunge la 484 de unităţi ce funcţionează în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanești. Retailerul îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *