Mega Image deschide cel de-al treilea supermarket din Cluj-Napoca

Mega Image anunță deschiderea celui de-al treilea supermarket din oraşul Cluj-Napoca, parte a planului de expansiune anunțat la începutul anului, iar reţeaua sa ajunge la 563 de magazine.

Mega ImageAstfel, noul supermarket este amplasat în Str. Eremia Grigorescu, nr.122-124, oraş Cluj-Napoca, și are o suprafaţă de vânzare de 350 de mp şi 7 locuri de parcare.

Noul supermarket Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca va include o mare varietate de produse, alături de cele marcă proprie, recunoscute prin calitate, precum şi gama de produse ready-meal Mega Apetit.

În noul supermarket se va desfăşura şi campania de loializare a clienţilor vivo|Villeroy&Boch, ce a început din 11 septembrie, în toate magazinele Mega Image din Cluj-Napoca. Astfel, la fiecare 20 de lei cheltuiţi pe acelaşi bon clienţii vor primi un punct bonus VIVO, iar completând un talon cu 15 puncte bonus vor putea achiziţiona cuţitele VIVO, cu discount de până la 81%.

De asemenea, Mega Image continuă parteneriatele cu producători locali, pentru a  oferi o gamă variată şi de calitate de produse locale. Astfel, în sortimentaţia Mega Image se pot găsi produse proaspete, iar producătorul local de carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie „La Casa” vor oferi o gamă specială de produse în cadrul magazinului.

Programul standard de funcționare a noului supermarket Mega Image din Cluj-Napoca va fi de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:00 – 22:00, iar duminica 08:-21:00.

Reţeaua Mega Image cuprinde în prezent 563 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *