Mega Image deschide două noi magazine, ajungând astfel la 479 de unități

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 479 de unităti şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail.

Mega ImageReţeaua belgiană anunță două noi magazine, care vor fi deschise astfel:

Shop&Go Octavian Goga 24 este situat în Bucureşti, Bd. Octavian Goga nr. 24, parter, sector 3, și are o suprafață de vânzare de aproximativ 89 mp.

Shop&Go Cornul Caprei 53 este situat în Bucureşti, Str. Cornul Caprei nr. 53, parter, sector 3, și are o suprafață de vânzare de aproximativ 83 mp.

 Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 479 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (216), Shop&Go (261), Gusturi Romanești (2).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *