Mega Image a încheiat luna iunie cu 479 de magazine

Mega Image a încheiat luna iunie cu 479 de magazine, deoarece a anunţat inaugurarea a două noi magazine, care au fost deschise astfel:

Shop&Go Mamaia 70 este situat în Constanţa, Bd. Mamaia nr. 70, Bl.1, parter, jud. Constanţa și are o suprafață de vânzare de aproximativ 113 mp.

Shop&Go Filipeştii de Pădure este situat în Comuna Filipeştii de Pădure, str. Principală nr. 343 C, judeţul Prahova și are o suprafață de vânzare de aproximativ 133 mp.

Mega ImageMega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 479 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 481 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (216), Shop&Go (263), Gusturi Romanești (2). Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,090 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image a încheiat luna iunie cu 479 de magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: