Rețeaua Mega Image ajunge la 557 de magazine

Mega Image anunță deschiderea a patru magazine noi, un supermarket în Cluj-Napoca, unul în Mamaia și a două magazine Shop&Go în București, ajungând astfel la 557 magazine deschise.

Mega ImageMega Image Mihai Viteazul este al doilea magazin al retailerului din Cluj-Napoca este amplasat în Piața Mihai Viteazul nr. 17 și are o suprafaţă de vânzare de 890 de mp.

“Cea de-a doua deschidere în Cluj confirmă angajamentul pe care ni l-am luat odată cu lansarea pe această piață, de a aduce astfel clujenilor o experienţă diferită la cumpărături, care să le ofere inspiraţie pentru stilul lor de viaţă autentic. Continuăm, de asemenea, să susţinem şi să promovăm producătorii locali prin parteneriate directe cu aceştia, afirmă Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Mega Image Mamaia va fi amplasat în Bd. Mamaia, în complexul Mioriţa, la parter. Magazinul va avea un program de funcţionare Non-Stop.

Shop&Go Râmnicu Sărat 20 este situat pe Str. Râmnicu Sărat nr. 20, bl. 16A, parter, sector 3, București.

Shop&Go Mihai Bravu 122 este sitaut pe Șos. Mihai Bravu nr. 122, bl. D27, sector 2, București.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se apropie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 557 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Rețeaua face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *