Mega Image a depășit pragul de 800 de magazine, cu 25 de noi deschideri în perioada iunie – septembrie 2020

Mega Image continuă planul de expansiune și dezvoltare prin noi magazine deschise în București și orașele mari din țară. Astfel, în perioada iunie – septembrie 2020, retailerul a inaugurat un număr de 25 de magazine, dintre care 11 Mega Image și 14 Shop&Go, rețeaua ajungând la un total de 818 unități.

Mega Image

Cele 25 de magazine, 11 Mega Image și 14 Shop&Go au fost deschise astfel:

– 4 magazine în București (4 magazine Shop&Go și 1 Mega Image)

– 2 magazine în Brașov, ambele Shop&Go

– 1 magazin Mega Image în Bihor

– 2 magazine Mega Image în Constanța

– 7 magazine în Cluj (2 magazine Mega Image și 5 Shop&Go)

– 2 magazine Shop&Go în Iași

– 2 magazine în Ilfov (unul Shop&Go și unul Mega Image)

– 2 magazine Mega Image în Timiș

– 1 magazin Mega Image în Sibiu

– 1 magazin Mega Image în Giurgiu

– 1 magazin Shop&Go în Prahova.

Cel mai recent magazin Mega Image a fost deschis pe 1 octombrie în Sibiu, cel de-al doilea magazin din oraș, Șelimbar 2, o piață pe care Mega Image a intrat recent, în luna iulie. Până la finalul anului, alte două magazine vor fi deschise în Sibiu.

Noile deschideri de magazine din ultimele trei luni continuă expansiunea Mega Image prin deschiderea de noi magazine în centre urbane puternice din țară în care vine aproape de localnici prin magazine de proximitate, oferind o nouă experiență la cumpărături printr-o ofertă unică de produse, produse marcă proprie, internaționale și locale, prin zone dedicate.

Concepte și zone unice

Experiența la cumpărături este permanent completată prin concepte și zone unice, cele mai recente din acest an fiind librăria Cărturești, magazinul cu hrană și produse pentru animale Petshop, cafea de specialitate Manufaktura, ciocolată Venchi și înghețată artizanală Friddi. Toate se regăsesc în magazinul Mega Image Băneasa, iar conceptele de librărie și petsop sunt în prezent într-o selecție de magazine Mega Image, urmând să fie extinse.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 818 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *