Mega Image a deschis trei noi magazine

Mega Image anunță deschiderea a trei noi magazine: un magazin Mega Image și două magazine Shop&Go.

Shopping groceryMega Image Atomiștilor este situat pe Str. Atomiștilor nr. 411, oraș Măgurele, județul Ilfov și are o suprafață de vânzare de aproximativ 565 mp.

Shop&Go Budilă 9 este situat Str. Budilă nr. 9, sector 2, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 131 mp.

Shop&Go Mărului 12-14 este situat pe Str. Mărului nr. 12-14, comuna Dobroești, Fundeni, județul Ilfov și are o suprafață de vânzare de aproximativ 96 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 433 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 433 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (202), Shop&Go (229), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (1).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,937 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image a deschis trei noi magazine

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: