Mega Image adaugă 5 magazine rețelei, ajungând la 477 de unități

Mega Image anunță deschiderea a cinci noi magazine, reţeaua ajungând să numere 477 de unităţi.

Mega Image4 dintre cele 5 magazine au fost deschise astfel:

Shop&Go Popa Nan 119 este situat în Bucureşti, Str. Popa Nan nr. 119, Parter, Sector 3 și are o suprafață de vânzare de aproximativ 78 mp.

Shop&Go Cupolei 5B  este situat în Bucureşti, Str. Cupolei 5B, parter, Sector 6, nr. 151, judeţul Ilfov și are o suprafață de vânzare de aproximativ 93 mp.

Shop&Go Prel. Ghencea 45 – este situat în Bragadiru, str. Prelungirea Ghencea nr. 45, bl. F1, parter, judeţul Ilfov și are o suprafață de vânzare de aproximativ 122 mp.

Mega Image Sebastian 2 este situat în Bucureşti, Str. Sebastian nr. 138-140, parter, Sector 5 și are o suprafață de vânzare de aproximativ  368 mp.

Cel de-al cincilea magazin urmează să fie deschis în data de 20 mai. Este vorba despre:

Shop&Go Apeductului 26 este situat în Bucureşti, Apeductului 26, Com. Chiajna, sat Roşu, Ilfov și are o suprafață de vânzare de aproximativ 122 mp.

Reţeaua Mega Image ajunge la 477 de unităţi ce funcţionează în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (216), Shop&Go (259), Gusturi Romanești (2). Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *