Mega Image alături de MasterCard lansează o nouă campanie

Mega Image anunță lansarea unei noi campanii în parteneriat cu MasterCard: Cumperi cu cardul pentru acasă și poți câștiga o casă!

Cosmin Vladimirescu General Manager MasterCardToți clienții care vor realiza cumpărături din magazinele Mega Image sau Shop&Go prin intermediul cardului MasterCard sau Maestro în perioada 14 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016 vor avea șansa să câștige premii în valoare totală de 80.000 euro.

Campania se desfășoară în magazinele Mega Image, Shop&Go, ABCool Food și Gusturi Românești, iar înscrierea se va face automat pentru toți clienții care realizează cumpărături din aceste magazine prin intermediul cardului bancar emis sub marca MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitentă a acestuia. Mai mult, consumatorii care își vor achita cumpărăturile prin intermediul cardului bancar contactless, prin simpla apropiere a cardului de terminalul de plată, vor fi înscriși în campanie cu două șanse de câștig.

Au apărut deja primele semne că Moşul are gânduri mari anul acesta

“Plățile cu cardul au efect benefic atât la nivelul economiei, cât și al consumatorilor, de aceea desfășurăm pe plan local numeroase inițiative de educație financiară, dar și de stimulare a plăților cu cardul. Prin urmare, ne continuăm inițiativele derulate în acest sens prin această nouă campanie în cadrul căreia deținătorii de carduri MasterCard sau Maestro pot realiza câștiguri prin simpla utilizare a cardului la plata cumpărăturilor în magazinele Mega Image. Dorim să le mulțumim partenerilor noștri de la Mega Image pentru că au recunoscut beneficiile plății cu cardul și ne susțin” a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, MasterCard.

Mega Image și MasterCard vor răsplăti fidelitatea clienților săi cu Marele Premiu constând într-un apartament în valoare de 60.000 euro și alte 10 premii constând în carduri prepaid reîncărcabile alimentate cu suma de 2.000 euro.

“Campania Mega Image – MasterCard reprezintă pentru noi metoda perfectă de a îmbunătăți experiența oferită celor care trec pragul magazinelor noastre, experiență care nu constă numai într-o largă gamă de produse de cea mai înaltă calitate, ci și într-un proces de cumpărare simplu și rapid. Plata cu cardul reprezintă una dintre cele mai facile soluții în acest sens și, alături de partenerii noștri, MasterCard, dorim să îi răsplătim pe clienții care vor alege să își realizeze cumpărăturile în perioada următoare cu ajutorul cardurilor MasterCard sau Maestro,” a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Campania se va desfășura în perioada 14 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, iar tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe data de 19 februarie 2016.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Campanii » Mega Image alături de MasterCard lansează o nouă campanie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: