Mega Image și Alfa Beta anunţă schimbări organizaţionale la nivelul conducerii

Alfa Beta și Mega Image anunţă astăzi numirea a doi Brand Presidents. Astfel, Vassilis Stavrou devine Brand President al Alfa Beta, retailer ce apaține grupului Ahold Delhaize, în timp ce Mircea Moga devine Brand President al Mega Image.

mega imageAmbele numiri vor avea loc începând cu 1 octombrie 2018. Vassilis Stavrou îl succede pe Leonidas Vrettakos, care se va retrage din activitate.

Vassilis Stavrou este în prezent Brand President al Mega Image în România. Frans Muller, CEO al Ahold Delhaize, a spus în legătură cu numirea lui Vassilis la conducerea Alfa Beta “Suntem foarte încântaţi că Vassilis se întoarce în Grecia pentru a prelua conducerea Alfa Beta, o companie pe care o cunoaşte bine.

Vassilis şi-a început cariera în Alfa Beta în 1994 şi a ajuns să cunoască organizaţia trecând prin diferite roluri precum Logistică, Asigurarea Calității și Resurse Umane. Avem toată încrederea că el este liderul potrivit să asigure pentru Alfa Beta păstrarea poziţiei numărul unu pe care o deţine în prezent pe piaţa din Grecia.”

mega imageMircea Moga, în prezent SVP Comercial și Logistică în cadrul Mega Image, îi va succeda lui Vassilis ca Brand President al Mega Image. Frans Muller a spus: “Cunoştințele profesionale, precum şi experienţa vastă a lui Mircea în cadrul companiei îl fac candidatul perfect pentru a continua cultura de orientare către client a Mega Image precum şi traiectoria de dezvoltare a acesteia. Mircea a participat la dezvoltarea companiei, contribuind la creşterea acesteia de la patru magazine, când şi-a început cariera în Mega Image, la mai mult de 620 de magazine în prezent.”

Leonidas se va retrage din companie la sfârşitul lunii septembrie. “Vreau să îi mulţumesc lui Leonidas pentru dedicare şi pentru contribuţia adusă în cadrul companiei. A fost un lider valoros pentru Alfa Beta şi Ahold Delhaize şi a jucat un rol crucial în traversarea dificilei crize economice din Grecia, conducând compania până pe poziţia numărul unu pe piaţa grecească. Îi urăm toate cele bune cu ocazia retragerii din activitate!” a spus Frans.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 623 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Alfa-Beta Vassilopoulos sau AB este un lanț de supermarket-uri din Grecia. Rețeaua de magazine Alfa-Beta, care în prezent numără 396 unități, aparține grupului Ahold Delhaize.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *