Mega Image va oferi tuturor angajaților bonusuri de sărbători de iarnă

Mega Image anunță că va oferi tuturor angajaților bonusuri de sărbători de iarnă, în semn de apreciere pentru implicarea constantă, munca depusă și grija extraordinară față de colegi, clienți și parteneri, de-a lungul unui an atât de dificil.

Mega Image

În plus, pentru a răsplăti eforturile deosebite depuse de angajații din linia întâi, peste 9850 de colegi din magazine și din depozite, Mega Image va oferi în acest an bonusuri duble.

Bonusurile vor fi acordate în luna decembrie și au o valoare totală de 945.000 euro. Toți angajații care au copii vor primi suplimentar bonus pentru fiecare, sub formă de vouchere. Astfel, peste 5900 de copii ai colegilor din echipă vor primi vouchere cadou.

Decizia consolidează astfel angajamentul companiei de a motiva întreaga echipă în contextul pandemiei.

„A fost un an atipic, diferit, care ne-a adus provocări pe toate planurile, ne-a pus la încercare, ne-a forțat să găsim soluții rapide și din care am avut de învățat foarte multe. Am reușit să rămânem un loc sigur la cumpărături prin efortul întregii echipe, a fiecărui coleg, dar mai ales a celor din linia întâi. Doar împreună am reușit, într-o perioadă atât de dificilă și solicitantă, iar responsabilitatea și dedicarea merită apreciate și recunoscute de noi toți. În prag de sărbători, este important să fim alături unii de ceilalți și să ne reamintim că suntem o Mega familie”, declară Mircea Moga, CEO Mega Image.

Anul acesta, Mega Image și-a respectat promisiunea față de angajați și a implementat măririle salariale anuale planificate, astfel continuând să răsplătească eforturile și implicarea angajaților. Mai mult, în luna martie, compania a acordat angajaților din magazine și depozite un spor de 25% pentru fiecare zi lucrată, iar pentru a susține angajații cu copii, în perioada stării de urgență, Mega Image a acordat concedii pentru supravegherea copiilor.

De asemenea, bonusurile salariale și beneficiile extra salariale au rămas neschimbate. În plus, în perioada stării de urgență, pe lângă bonusurile oferite colegilor, Mega Image a deschis și o linie telefonică de consiliere psihologică.

Mai mult, retailerul a continuat planul de expansiune și dezvoltare, asigurând noi locuri de muncă în mai multe orașe din țară prin magazine noi care au fost deschise în acest an.

Mega Image

Fondat în 1995, retailerul este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 838 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Retailerul îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Retailerul face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Un comentariu la „Mega Image va oferi tuturor angajaților bonusuri de sărbători de iarnă”

  1. Buna seara…sunteți convinși ca aceste bonus.uri ajung si la salariații Shop&Go.urile din București…sunt curioasa, deoarece am inteles ca cele din urma fiind sub forma de franciza, nu ar depinde decât de patronii acestora…?! Va mulțumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *