Mega Image a lansat Casual Bistro în Concept Store Băneasa

În luna februarie, Mega Image a lansat Casual Bistro, un bistro situat în incinta Mega Image Concept Store Băneasa (Șoseaua București – Ploiești, nr. 83 – 87), un spațiu neconvențional cu un meniu rafinat, de 22 mp.

Casual Bistro este un loc dedicat clienților cu o varietate de beri artizanale, wine pairing cu brânzeturi, specialități din carne, deserturi de la Emilia Cremeria și sandvișuri healthy.

Mega Image

Mega Image Băneasa a fost ales pentru implementarea acestui proiect pentru profilul clienților – persoane elevate cu așteptări complexe, cunoscători de produse de nișă sau specializate; genul de consumator căruia îi place să fie surprins cu concepte și produse noi”, a explicat coordonatorul proiectului Casual Bistro, Alexandru Patru – Group Category Manager Mega Image.

Pe de altă parte magazinul Mega Image Băneasa a fost primul din rețea care a beneficiat de Fromagerie și Wine Gallery (împreună). Angajații noștri din cele două concepte prezenți în Băneasa sunt cei mai experimentați și pot acorda suportul lor in direcția bunei evoluții a proiectului. Încă un avantaj este fluxul echilibrat de clienți. Asta ne permite să asigurăm servicii de calitate și să îmbunătățim continuu experiența  oferită celor care trec pragul Conceptului.”, a mai adăugat Alexandru Patru.

Pornind de la un prânz classy (sau chiar și o cină), într-un spațiu neconvențional, în meniu se regăsesc combinații surprinzătoare de brânzeturi fine și specialități internaționale din carne, asezonate cu nuci, roșii uscate și măsline, cât și sandvișuri cu delicatese. La desert se pot servi prăjituri Cremeria Emilia. În această ambianță, clienții pot alege și din selecția noastră de vinuri (ce se pot consuma la pahar) și beri artizanale/internaționale.

Unul dintre obiectivele proiectului este acela de a face cunoscute produsele oferite de Mega Image, într-un cadru prietenos și relaxant. Ingredientele ce compun produsele din meniu, incluzând și vinurile/berile, se regăsesc în sortimentația magazinului. Meniul a fost realizat în jurul produselor ce se regăsesc în conceptele noastre speciale: Fromagerie și Wine Gallery.

Casual Bistro este încă la început, iar reprezentanții retailerului au declarat că mai este nevoie de timp pentru a perfecționa conceptul și pentru a decide dacă să îl extindă și în alte locații Mega Image.

Mega Image

Mega Image

Mega image

Mega Image

Mega Image

Mega Image Concept Store Băneasa a fost deschis în 2015, fiind primul concept store al retailerului. Situat pe Șoseaua București – Ploiești, nr. 83 – 87, acesta are o suprafață de 2.100 mp. Concept Store Băneasa dispune de o parcare cu o capacitate de 400 de locuri și are o stație pentru încărcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este are cu o reţea ce cuprinde în prezent 600 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image a lansat Casual Bistro în Concept Store Băneasa

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: