Mega Image a obținut certificarea Safe Guard, realizată de Bureau Veritas, pentru cele mai bune practici de prevenție împotriva COVID-19

Mega Image a obținut certificarea Safe Guard în urma auditării realizată de Bureau Veritas care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19 pentru toate spațiile în care își desfășoară activitatea: sediul central, magazinele Mega Image și Shop&Go, precum și depozitele proprii. 

Mega Image

“Avem în acest moment confirmarea oficială că măsurile pe care le-am implementat cu responsabilitate în spațiile noastre pot proteja împotriva răspândirii COVID-19. Rămânem mai departe responsabili și nu lăsăm garda jos, pentru siguranța colegilor, clienților și partenerilor noștri,” spune Mihai Spulber, Vicepreședinte senior al departamentului operațional Mega Image.

„Așa cum ne-am angajat la debutul acestui proiect, am finalizat într-un timp record procesul de certificare „Safe Guard” pentru rețeaua de magazine Mega Image. S-a muncit cu intensitate deosebită și am alocat resurse tehnice considerabile, în condițiile restricțiilor impuse de pandemie, pentru a respecta termenele asumate în fața partenerilor noștri. Acum privim cu mândrie rezultatul, care constituie o nouă premieră pentru implementarea soluției „Safe Guard” în România și ne bucurăm că putem să respectăm angajamentul de a sprijini consumatorii care au nevoie de siguranță la cumpărături,” declară Alexandru Vidu, Chief Executive Bureau Veritas România.

Certificarea a fost obținută în urma unui proces în mai multe etape, prin care a fost evaluat întregul sistem de măsuri de siguranță conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății, Organizației Internaționale a Muncii și ale autorităților locale. 

Au fost evaluate toate locațiile în care Mega Image își desfășoară activitatea: sediul central, magazinele Mega Image și Shop&Go, precum și depozitele proprii. Fiecare locație a fost auditată conform unui set specific de direcții reflectate în politicile Safe Guard, respectiv:

  • Proces: proceduri elaborate pentru a proteja angajații și clienții și a menține continuitatea afacerii.
  • Igiena: acțiuni specifice menținerii unei bune igiene în toate tipurile de spații.
  • Oameni: teme specifice comportamentului persoanelor, cum ar fi distanțarea socială, lucrul la distanță unde este posibil.
  • Facilități: controale în vigoare legate de facilitatea în sine, inclusiv inspecția și întreținerea periodică a spațiilor și echipamentelor.

Toate locațiile Mega Image auditate au demonstrat conformitate 100%, obținând astfel certificarea conform standardului Safe Guard.

De la începutul pandemiei, Mega Image a implementat măsuri de siguranță și prevenție în toate spațiile de desfășurare a activității. Printre măsurile aplicate în magazine, au fost: creșterea proceselor de dezinfectare și igienizare a spațiilor folosite frecvent, imbunatatirea materialelor specifice de comunicare a regulilor de protecție, panouri plexiglas de protecție la casele de marcat, echipamente de protecție pentru angajați, verificare prin termometru de temperatură la intrare, instructaj continuu și complet al echipelor. 

În urma certificării, fiecare magazin va avea aplicată eticheta Safe Guard comunicată printr-o semnătură specifică, vizibilă, pentru a confirma un loc sigur pentru cumpărături. 

Mega Image

Fondat în 1995, Retailerul este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 838 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega ImageMega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Retailerul îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Retailerul face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *