Next_Capitall

Mega Image deschide cinci magazine noi în București

Mega Image anunță deschiderea a cinci magazine noi sub brandul de retail Mega Image, reţeaua ajungând să numere 498 de unităţi.

Mega ImageMega Image Margeanului, situat în str. Mărgeanului nr. 49, Sector 5, Bucuresti. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ 407 mp.

Shop&Go Lăcrămioarei 21, situat  în str. Lacramioarei nr. 21, parter, sector 3, Bucuresti. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ  83 mp.

Shop&Go Basarabiei 57, situat în bd-ul Basarabia nr. 57, bl. M-27, parter, sector 2, București. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ 81 mp.

Shop&Go Olteniței 140, situat în șos. Olteniței nr. 140, bl. 5, parter, sector 4, București. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ 93 mp.

Mega Image Valea Buzăului, situat în str. Valea Buzăului nr.14, bloc G26 BIS, parter, sector 3,  București. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ 318 mp

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la  498 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se apropie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 498 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (222), Shop&Go (274), Gusturi Româneşti (2). Compania îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,066 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image deschide cinci magazine noi în București
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: