Mega Image deschide coffee shop Manufaktura și zona Venchi în Concept Store Băneasa

Mega Image completează experiența la cumpărături în Concept Store Băneasa cu zone noi: coffee shop Manufaktura, integrat în Casual Bistro, cu cafea de specialitate servită to-go și o zonă cu o selecție de praline și ciocolată Venchi.

Mega Image

Astfel, la Casual Bistro, clienții se pot bucura de cafea de origini, de la Manufaktura, servită to go de barista, proaspăt prăjită și măcinată.

În același timp, la zona Venchi clienții vor descoperi praline și ciocolată din care pot alege propriul mix sau pot lua direct cutii special pregătite pentru momente de răsfăț sau cadouri (foto 2).

“Ne uităm permanent la spațiul magazinelor noastre și cum putem să îl transformăm în zone multifuncționale. Formatul nostru de magazine concept ne permite cel mai bine să integrăm spații prietenoase care aduc noi experiențe la cumpărături și răspund tendințelor internaționale, adoptate deja de clienții noștri. Îi așteptăm în Băneasa Concept Store cu mai multă inspirație, cărți de la Cărturești, ciocolată  și cafea bună de savurat to go,” afirmă Adrian Nicolaescu, VP Marketing, Comunicare și Sustenabilitate Mega Image.

Recent, Mega Image a inaugurat în Concept Store Băneasa alături de echipa Cărturești un spațiu prietenos, cu cărți din domenii precum ficțiune, psihologie, business, dezvoltare personală, știință, hobby sau cărți pentru copii și tineri. Aprecierile din partea clienților au fost deja foarte bune și proiectul va fi extins și în alte magazine.

Mega Image

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 787 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *