Mega Image a deschis 17 magazine în perioada ianuarie – martie. Alte 7 magazine vor fi deschise în aprilie și mai

În contextul COVID-19, care a adus și va aduce în continuare provocări și dificultăți la nivel social și economic, Mega Image își continuă angajamentul de a investi în dezvoltare și de a asigura noi locuri de muncă în mai multe orașe din țară. Astfel, de la începutul anului și până în luna martie, 17 magazine noi au fost deschise, 11 format Mega Image și 6 Shop&Go. În lunile aprilie și mai, sunt programate pentru deschidere 7 magazine noi Mega Image și Shop&Go în Ilfov, Bacău, Timișoara, Cluj și Iași.

Mega Image

Mega Image va veni aproape de noi comunități în mai multe orașe din țară, prin magazine de sale de proximitate, cu un spațiu modern, oferind o gamă variată de produse accesibile, inclusiv marcă proprie și de la producătorii locali pentru a răspunde nevoilor diferite ale clienților.

“În această perioadă, care pune la încercare economia, e important să continuăm investițiile, să ne implicăm și să o susținem prin noi locuri de muncă. Acum mai mult decât oricând venim alături de noi comunități și le oferim tot ce au nevoie pentru necesarul de alimente în apropierea casei, prin formatele noastre de magazine de proximitate.

Încurajăm toți clienții noștri să aleagă produsele de la producătorii locali, în special legumele de sezon Gusturi Românești, pe care le aducem în magazine direct de la fermieri români, proaspete, imediat după ce au fost culese,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

17 magazine deschise în perioada ianuarie – martie

De la începutul anului și până în luna martie, 17 magazine noi au fost deschise, 11 format Mega Image și 6 Shop&Go, astfel: 9 magazine în București și Ilfov, 3 magazine în Cluj, două magazine în Timișoara, un magazin în Brașov, Prahova și Dâmbovița.

Alte 7 magazine vor fi deschise în aprilie și mai

În lunile aprilie și mai, sunt programate pentru deschidere 7 magazine noi Mega Image și Shop&Go în Ilfov, Bacău, Timișoara, Cluj și Iași.

Pentru toate deschiderile de noi magazine, retailerul va contribui și la crearea de noi locuri de muncă și va angaja noi colegi în echipă, pozițiile comerciale specifice de lucru în magazine.

In continuare, retailerul va continua să vină aproape de comunități, în diferite zone ale țări prin deschideri de noi magazine pe tot parcursul anului.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 782 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Un comentariu la „Mega Image a deschis 17 magazine în perioada ianuarie – martie. Alte 7 magazine vor fi deschise în aprilie și mai”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *