Mega Image deschide două noi magazine în București

Mega Image anunță deschiderea a două noi magazine sub brandul de retail Mega Image, reţeaua ajungând să numere 490 de unităţi.

Mega ImageMega Image Veteranilor – este situat în Bucureşti, sector 6, Str. Veteranilor nr. 20 și are o suprafață de vânzare de aproximativ 338 mp.

Mega Image Giurgiului 3 – este situat în Bucureşti, sector 4, Şos. Giurgiului nr. 118 și are o suprafață de vânzare de aproximativ 382 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 490 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se apropie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 490 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (220), Shop&Go (268), Gusturi Româneşti (2). Retailerul îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Lanțul de magazine face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *