Mega Image intră pe piața din Sibiu și deschide primul magazin în format Mega Image

Mega Image continuă expansiunea prin deschiderea de noi magazine în centre urbane puternice din țară în care vine aproape de localnici prin magazine de proximitate. Astfel, retailerul intră pe piața din Sibiu și deschide primul magazin în format Mega Image, de tip stand alone, situat în comuna Șelimbăr, pe strada Doamna Stanca nr. 35.

Mega Image

“Ne continuăm angajamentul de a fi aproape de comunități și de a le oferi tot ce au nevoie la cumpărături într-un teritoriu familiar lor, aproape de casă. Intrăm astfel pe piața din Sibiu și ne continuăm strategia de dezvoltare într-un moment în care este important să mergem mai departe, să investim în comunitățile locale.

Primul magazin din Sibiu va face o diferență la cumpărături printr-o sortimentație unică și diversificată de produse marcă proprie de calitate și la prețuri accesibile, parteneriatele cu producătorii locali și prin zonele concept integrate. Ne vom extinde în ritm accelerat pe piața din Sibiu, cel de-al doilea magazin este deja în curs de construcție,“ afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Primul magazin din Sibiu se integrează în stilul de viață al localnicilor ținând cont de atribute socio-culturale specifice zonei, precum autenticitate, orientarea spre valori culturale, tradiție, unitate și comunitate. În ceea ce privește modul de a face cumpărăturile, sibienii preferă experiențe complete, noutatea și au ca reper tendințele din țările occidentale.

Design modern și urban

Cu un design modern și urban, primul magazin Mega Image din Sibiu, construit în format stand alone, are o suprafață totală de 1.300 mp și oferă localnicilor experiențe unice la cumpărături printr-o gamă de produse marcă proprie, Delhaize și 365, alimentare, pentru casă și de îngrijire, produse românești și internaționale de renume. Astfel, sub îndrumarea consultanților RedTeam din magazin, fiecare client va regăsi ușor tot ce are nevoie, fie că e vorba despre o masă în familie sau o gustare rapidă.

În noul magazin Mega Image, sibienii vor descoperi gusturi și rețete autentice, tradiționale, prin gama de produse marcă proprie Gusturi Românești. Savoarea și gustul bun al fructelor și legumelor locale sunt asigurate de fermierii români care livrează zilnic, imediat după cules, fructe și legume ca la țară, atent controlate și crescute responsabil în cadrul programului Gusturi românești de la gospodari.

Alte mărci proprii îi vor surprinde pe sibieni prin calitate: Bun de tot prin gama de produse proaspete din carne de pui provenită de la producători români, Mega Apetit prin soluții pentru mese gata pregătite în orice moment al zilei, Delicata prin ciocolata belgiană în diferite rețete creative.

Parteneriate cu producătorii locali

Pentru a oferi localnicilor gustul autohton al preparatelor din carne din zona Sibiului, Mega Image a încheiat parteneriate cu producătorii locali, precum Bătrânu’ Sas, care oferă produse create tradițional după rețete proprii.

Noul magazin include și o zonă concept Equilibrium Health & Wellness, care oferă clienților produse alimentare, de îngrijire și pentru casă, ecologice, bio, pentru un stil de viață sănătos.

În același timp, clienții vor putea beneficia de oferte personalizate și reduceri la produsele preferate prin utilizarea cardului CONNECT.

Noul Mega Image din Sibiu respectă toate regulile de siguranță și prevenție COVID-19, care sunt afișate în magazin pentru informarea clienților. De asemenea, casele de marcat SelfScan oferă clienților mai multă siguranță la cumpărături prin posibilitatea de a scana în mod individual cumpărăturile.

Programul magazinului este de luni până duminică în intervalul orar 07:00 – 22:00.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 795 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *