Mega Image lansează Equilibrium Health & Wellness, un nou concept corner pentru un stil de viață sănătos

Noul concept corner specializat, Equilibrium Health & Wellness, va oferi consumatorilor o gamă extinsă de produse alimentare și nealimentare pentru un stil de viață echilibrat, sănătos și cât mai natural.

Equilibrium H&W 6

Cu o suprafață de 130 mp, noul concept corner este integrat în magazinul Concept Store Piața Sudului, București și include o selecție de aproximativ 2500 de produse din peste 10 categorii diverse precum: produse alimentare bio, condimente, semințe și germeni, raw-vegan, nutriție sportivă, suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice naturale, spa, produse de curățat bio.

“Un stil de viață echilibrat, sănătos și cât mai natural este cea mai potrivită alegere pentru o viață frumoasă. După ce anul trecut am oferit consumatorilor noștri un magazin concept dedicat vinurilor bune, continuăm în acest an cu noul concept corner Equilibrium Health & Wellness pentru a fi alături de toți consumatorii noștri pentru care un stil de viață sănătos reprezintă deja o alegere asumată”, declară Xavier Piesvaux, director general al Mega Image România.

Noul concept Equilibrium Health & Wellness va oferi consumatorilor preocupați de un stil de viață sănătos o experiență completă de cumpărături și toată susținerea de care au nevoie pentru a înțelege și adapta cât mai plăcut produsele în viața de zi cu zi: de la produse sustenabile, cultivate cu respect față de natură, din culturi bio, la parteneriate cu furnizori specializați, consultanță la raft, materiale explicative și educaționale, activități în magazin și degustări.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *