Mega Image lansează Mega Apetit, primul brand propriu de produse ready meal

Mega Image lansează pe piaţă primul brand propriu de produse ready meal, Mega Apetit, care aduce soluţii simple şi rapide pentru mese şi gustări sănătoase.

Mega ImageMega Apetit vine în întâmpinarea oamenilor activi, care nu pot aloca mult timp pentru pregătirea meselor sau care au nevoie de gustări rapide şi sănătoase în pauzele din timpul programului de muncă sau în timpul liber. Astfel, Mega Apetit include o gamă extinsă de produse pentru consum în orice moment al zilei, de la sandvich-uri, aperitive, salate, supe, dar şi ciorbe, feluri principale, dulciuri şi meniuri complete.

Ne-am dorit întodeauna să venim cu soluţii simple pentru consumatorii noştri care să îi ajute în viaţa de zi cu zi. Mega Apetit este soluţia noastră pentru o masă rapid pregătită şi sănătoasă, în orice moment al zilei, sau pentru o gustare bună care oferă aportul de energie necesar unei zile de muncă. Este brandul nostru propriu pe care îl lansăm prin campania Loc de Mega Apetit, o provocare pentru cei pe care foamea îi poate prinde oriunde s-ar afla. Așteptăm să vedem pe harta Mega Apetit cele mai bune idei de a lua masa în timpul unei zile și îi vom răsplăti pe măsură pe participanți”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP marketing Mega Image.

În plus, Mega Apetit include și o gamă specială de meniuri realizate după rețete create de doi chefi renumiți, Joseph Hadad și Alex Iacob. Colaborarea este o premieră pe piață, atât pentru categoria de ready meal, cât și pentru cei doi chefi, care aduc un răsfăț culinar accesibil prin sortimente delicioase de supe, feluri principale, salate și deserturi.

Lansarea noului brand propriu este susținută de campania Loc de Mega Apetit, care provoacă oamenii activi să își facă loc si timp pentru o masă gustoasă, oriunde s-ar afla și în orice moment al zilei. Pe harta interactivă Loc de Mega Apetit, oamenii ocupați, care nu au timp pentru a-și pregăti mesele din timpul zilei, sunt invitați să înscrie cu Mega Apetit cele mai inedite locuri de astâmpărat foamea.

Campania Loc de Mega Apetit se va desfășura până pe 22 decembrie și va aduce participanților premii săptămânale și, în final, marele premiu. Mega Image continuă astfel să ofere consumatorilor cele mai plăcute experiențe și inspirație în orice moment și context.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 509 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (224), Shop&Go (283), Gusturi Româneşti (2). Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *