Mega Image lansează pe piață gama Le Boucher Grill by Chefs

Mega Image anunță lansarea pe piața din România a proiectului marcă proprie Le Boucher Grill by Chefs, cu produse gourmet, de specialitate, din carne.

Mega ImageNoua gamă Le Boucher Grill by Chefs cuprinde o varietate de produse din carne de cea mai bună calitate, specialităţi sau carne gata marinată după rețetele unora dintre cei mai prestigioși Chefi din România.

Acestui proiect s-au alăturat cinci dintre cei mai cunoscuţi chefi din România: Chef Joseph Hadad, Chef Sorin Bontea, Chef Alex Iacob, Adi Hădean şi Chef Ashlie Dias, care vin cu reţete proprii de condimentare şi marinare pentru a putea prepara cele mai fine şi gustoase preparate din carne, într-un timp foarte scurt.

Produsele marca Le Boucher Grill by Chefs sunt atent selecţionate, tranşate şi pregătite după metode testate şi perfecţionate. Carnea este selecţionată din surse sigure iar prin procesul de marinare devine mai fragedă şi este impregnată cu arome complementare provenind din condimente alese cu grijă.

Ne dorim să oferim inspiraţie clienţilor noştri pentru a experimenta cu o gamă cât mai variată de produse. Colaborarea cu chefi de top din România vine ca un plus, oferind clienţilor noştri posibilitatea de a-şi prepara singuri, acasă cele mai fine şi gustoase feluri de mâncare. Vrem să le deschidem apetitul pentru o nouă etapa în arta grătarului.”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Gama Le Boucher Grill by Chefs cuprinde o varietate de produse din carne – de la coaste, cotlet, ceafă sau piept de pui, la cârnaţi, burgeri şi frigărui – fiecare pregătite cu ingrediente aromate. Fiecare chef vine cu propriile reţete şi condimente alese atât din bucătăria locală cât şi din cea internaţională: de la scăricica de porc marinată, cu o aromă delicioasă, dată de boia dulce afumată, la chifteluţe arăbeşti (Kefta) preparate cu un mix special de condimente arăbeşti şi carne cu condimente indiene.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 557 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,093 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image lansează pe piață gama Le Boucher Grill by Chefs
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: