Mega Image deschide noul Concept Store Cobălcescu aflat în centrul Bucureștiului, într-o clădire istorică

Mega Image deschide cel mai nou Concept Store situat chiar în centrul Bucureștiului, în clădirea istorică din strada Grigore Cobălcescu, numărul 45, rețeaua națională ajungând la 600 de unități.

Mega Image Cobălcescu este cel de-al 5-lea concept store al retailerului după Concept Store Piaţa Sudului, Cocept Store Piaţa Gemeni, Concept Store Barbu Văcărescu şi Concept Store Băneasa.

Pentru noul Concept Store Mega Image, clădirea a fost transformată păstrând valoarea de simbol al Bucureștiului și elementele Art Deco ale fațadei exterioare pentru a reda atmosfera orașului din perioada interbelică. Elementele moderne au fost integrate pentru a păstra specificul brandului Mega Image.

Astfel, noul Concept Store Cobălcescu este ancorat în inima orașului, într-o zonă protejată și  duce la un nou nivel experiența la cumpărături printr-un concept unic, atât în ceea ce privește soluțiile inovative de construcție, design-ul, cât și spațiul interior aerisit și organizat.

“Cobălcescu devine cel mai reprezentativ Concept Store din rețeaua noastră, care oferă inspirație la cumpărături chiar în inima orașului, având în același timp și o valoare istorică prin clădirea care menține vie povestea Bucureștiului interbelic. Este un proiect unic pe care îl vom dezvolta în continuare pentru a deveni cu adevărat un spațiu valoros pentru comunitate, păstrând elementele istorice reinventate modern.

Unicitatea este dată și de conceptul de magazin cu care i-am obișnuit deja pe clienții noștri, cu cornere și specialități autentice, iar în această locație venim și cu o noutate, pizzeria napoletană Pane&Pomodoro, care va fi situată în incinta magazinului şi care va veni ca o completare la experienţa de shopping inedită pe care vrem să o oferim, afirmă Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image. 

În noul Concept Store Cobălcescu inspirația la cumpărături este nelimitată: Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Fromagerie. În plus, în magazin, va fi inclus și un raion extins de peşte proaspăt.

Clădirea în care se află noul Concept Store Cobălcescu a fost construită în perioada 1928 – 1935, proiectată de arhitectul Arghir Culina, avand functia de garaj cu atelier auto, denumită în acea perioada Garajul „Mihăescu”. Pe parcursul anilor, clădirea a suferit mai multe modificări şi reconstrucţii. În prezent, clădirea este structurată pe patru niveluri (parter şi trei etaje) cu o suprafaţă desfăşurată de aproape 6.000 mp.

În procesul de reconstrucţie pentru reconversia funcţională din garaj şi service auto, în spaţiu comercial au fost implicate trei birouri de arhitectură. Noul Concept Store ocupă toate nivelurile clădirii, astfel: parcare laparter, parcare cu valet la nivelul 1, magazin la nivelurile 2 şi 3. În total, magazinul va avea 68 de locuri de parcare, din care 38 cu valet.

Mega Image aduce pentru prima oară în România pizzeria Pane&Pomodoro, cu un produs emblematic al bucătăriei napoletane: pizza Margherita, alături de alte produse tipice din Napoli, menţinând tradiţia, autenticitatea şi calitatea reţetelor originale. Pane&Pomodoro respectă și aplică rețeta „adevăratei” pizza napoletane, de la sfârșitul secolului al XIX-lea şi foloseşte materii prime de foarte înaltă calitate din Napoli și din regiunea Campania. Echipa formată din Maestro Chef si pizzaioli, vine direct de la Napoli.

Pizzeria din incinta Mega Image va transforma magazinul într-o locaţie perfectă pentru petrecerea timpului liber şi devine o experienţă culinară inedită.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este are cu o reţea ce cuprinde în prezent 600 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *