Next_Capitall

Mega Image deschide un nou magazin în Iași, oraș unde retailerul are 9 magazine

Mega Image continuă strategia de consolidare a prezenței pe piețe în care își desfășoară deja activitatea. Astfel, retailerul deschide un nou magazin în Iași, situat în centrul istoric al orașului, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 9. Mega Image ajunge astfel la 9 magazine în Iași, dintre care 6 Mega Image și 3 Shop&Go.

Mega Image

Noul magazin este format Mega Image și se desfășoară pe o suprafață totală de 492 mp într-o locație din centrul istoric al orașului, în apropiere de monumente precum Catedrala Mitropolitană, Teatrul Național Vasile Alecsandri, Palatul Roset – Rozonovanu, în care se află sediul Primăriei Municipiului Iași.

Mega Image ajunge la 9 magazine în Iași, dintre care 6 Mega Image și 3 Shop&Go

“Ne susținem angajamentul de a investi în dezvoltare și expansiune pentru a veni cât mai aproape de clienții noștri și a le oferi produse de calitate, la prețuri accesibile, un accent deosebit punându-se pe susținerea și promovarea producătorilor locali. Ne consolidăm astfel prezența pe o piață matură și dinamică la aproape un an de când am deschis primul magazin,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Noul magazin Ștefan cel Mare din Iași va oferi sortimentația specifică de produse alimentare, de menaj și de îngrijire. Produsele marcă proprie, precum Delhaize, 365, Bun de tot, Mega Apetit, Delicata acoperă o gamă variată de produse de calitate, la prețuri accesibile, din categorii precum alimente, carne proaspătă, lactate, mâncare gata pregătită, ciocolată și dulciuri, dar și nealimentare. Marca proprie Gusturi Românești va aduce produse care păstrează rețete tradiționale și gustul bun, autentic.

Fructele și legumele de sezon sunt livrate în magazin direct de la producători locali, din România, care cultivă responsabil și în siguranță în cadrul programului propriu Gusturi românești de la gospodari.

Programul magazinului este de luni până duminică în intervalul orar 07:00 – 22:00 și include măsurile de prevenție în contextul COVID-19, echipament de protecție pentru angajați, produse de igienizare și de dezinfectare a spațiilor comune.

Planul de dezvoltare și expansiune al retailerului pe piața din Iași va continua pe tot parcursul anului, cu noi deschideri de magazine, care vor fi anunțate ulterior.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 782 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image deschide un nou magazin în Iași, oraș unde retailerul are 9 magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: