Mega Image deschide primul magazin din Oradea. Alte două magazine vor fi deschise aici până la finalul anului

Mega Image continuă să vină aproape de noi comunități și să se adapteze stilului de viață local prin deschiderea de magazine de proximitate. Astfel, retailerul ajunge pe piața din Oradea prin deschiderea primului magazin din oraș, situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 79. Până la finalul anului, planul Mega Image de expasiune include alte două magazine care vor fi deschise în Oradea. 

Mega Image

Deschiderea face parte din planul de expansiune în teritorii noi din țară, în orașe care sunt centre urbane puternice, cu potențial și dezvoltare accelerată.

Pentru a se adapta cât mai bine stilului de viață local, o etapă importantă înainte de deschiderea primului magazin a fost cunoașterea specificului și culturii din zonă, dar și a valorilor care sunt repere importante pentru locuitorii din Oradea. Astfel, strategia de dezvoltare a fost construită pe atribute cheie precum modernism, inovație, prietenie, ambiție, grijă pentru familie, comunitate.

“Venim alături de comunitatea din Oradea într-o perioadă în care credem că este important să continuăm să investim, atât în dezvoltare, cât și în producătorii locali care au nevoie de susținere mai mult decât oricând. Oferim astfel o sortimentație completă de produse prin parteneriate strategice cu producători români, din întreaga țară, dar și din regiune, alături de produse internaționale cu specific, care vor face o diferență la cumpărături,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Cu un design modern, Mega Image Ștefan cel Mare din Oradea aduce o sortimentație completă de produse marcă proprie Delhaize și 365, de calitate și la prețuri accesibile, care include produse alimentare, de menaj și de îngrijire. Pentru categoria de carne, brandul propriu Bun de tot oferă o gamă de produse proaspete din carne de pui provenită de la producători români, iar brandul propriu Mega Apetit include soluții pentru mese gata pregătite în orice moment al zilei. Brandul propriu Delicata îi invită pe clienți să exploreze gustul ciocolatei belgiene în diferite rețete creative.

Marca proprie Gusturi Românești îi va surprinde pe orădeni cu produse create după rețete tradiționale, autentice. Legumele și fructele proaspete de sezon sunt livrate direct de către producătorii locali din programul Gusturi românești de la gospodari și au o zonă dedicată în magazin.

Parteneriate cu producători locali

Pentru a se adapta cât mai bine stilului de viață local și a satisface preferințele clienților, Mega Image a încheiat parteneriate și cu alți producători locali pentru diferite categorii de produse precum panificație (Dorbob, Brutăria Mădăras, Panificație Felix), prăjituri (Scala, Bunexim), ouă (Avivest), mezeluri (Szekely Falat), bere (CsikiSor).

În plus, primul magazin Mega Image din Oradea va oferi produse cu specific internațional, specialități din diferite colțuri ale lumii pentru mai multă inspirație la cumpărături.

În același timp, clienții vor avea oferte personalizate și reduceri la produsele preferate prin cardul CONNECT.

Primul magazin Mega Image din Oradea, situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 79, bloc C29, va fi deschis pentru public începând cu 8 mai și are o suprafață totală de 412 mp. Programul magazinului este de luni până duminică în intervalul orar 07:00 – 22:00.

Până la finalul anului, planul Mega Image de expasiune include alte două magazine care vor fi deschise în Oradea. Mai multe informații vor fi comunicate în momentul deschiderii.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 782 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image deschide primul magazin din Oradea. Alte două magazine vor fi deschise aici până la finalul anului
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: