Mega Image a deschis primele 3 magazine din acest an

Mega Image anunță inaugurarea a trei noi magazine în luna ianuarie, care au fost deschise în București şi judeţul Ilfov, rețeaua ajungând la 599 de unități. 

mega imageUnitatea Mega Image din Comuna Berceni este situată pe Blvd. 1 Mai nr. 66A, judeţul Ilfov.

Unitatea Mega Image Mărăşeşti este situată în Blvd. Mărăseşti, nr. 4, Bl. 1, sector 4, Bucureşti.

Unitatea Shop&Go Apusului 29bis a fost relocată în Str. Apusului, nr. 29, bloc N19, parter, sector 6, Bucureşti.

Magazinul de pe Blvd. Mărăşeşti a fost redeschis în urma unui amplu proces de consolidare a clădirii prin care retailerul s-a alăturat comunităţii în efortul de a consolida imobilul. Astfel, Mega Image a fost alături de comunitate pentru identificarea celei mai bune soluţii atât pentru companie, cât mai ales pentru locuitorii din zonă. Retailerul a contribuit împreună cu proprietarul spaţiului, printr-o investiţie în avans, la reconsolidarea blocului din care face parte.

Închiderea magazinului a avut loc la finalul anului 2014, după promulgarea legii nr 282/2015, care viza interzicerea desfăşurării de activităţi în spaţiile comerciale precum magazine, săli de spectacole şi structuri turistice, în clădirile cu risc seismic ridicat. După reconsolidare, imobilul a trecut de la încadrare în Rs1 la încadrare în Rs3.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image are o reţea ce cuprinde în prezent 599 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Retailerul îşi propune să le ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Retailerul face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *