Mega Image deschide trei magazine noi în București

Mega Image anunță deschiderea a trei noi magazine în Bucureşti, rețeaua ajungând să numere 516 unități. 

Mega ImageShop&Go Nicolae Grigorescu, situat în Bucureşti, bd-ul Nicolae Grigorescu, nr. 20. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ 94 mp.

Mega Image Matei Ambrozie situat în Bucureşti, bd-ul Pictor Camil Ressu, nr. 41, sector 3. Acesta are o suprafaţă de aproximativ 257 mp.

Mega Image Izvorul Rece, situat în Bucureşti, str. Izvorul Rece, nr. 30-32, sector 4. Acesta are o suprafaţă de aproximativ 453 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 516 locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se apropie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

 

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 516 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (228), Shop&Go (286), Gusturi Româneşti (2). Retailerul îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Compania face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image deschide trei magazine noi în București
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: