Mega Image deschide trei magazine noi în București și în Ilfov

Mega Image anunță deschiderea a trei magazine noi, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov.

Mega ImageShop & Go Solstiţiului, situat în str. Solstiţiului 2A, bl. 1, Spaţiul Comercial 1A, Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ 91 mp.

Mega Image Decebal, situat în b-dul Decebal nr. 6, sector 3, Bucureşti. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ 207 mp.

Shop&Go Smaraldului 1, situat în str. Smaraldului, nr. 1, bl. 5, parter, Bragadiru, judeţul Ilfov. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ 108 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 502 locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se apropie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 502 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (223), Shop&Go (277), Gusturi Româneşti (2). Retailerul îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,957 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image deschide trei magazine noi în București și în Ilfov
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: