Next_Capitall

Mega Image anunță măriri de salariu pentru angajați și bonusuri speciale

În contextul extinderii pandemiei COVID-19, Mega Image anunță eforturile de recompensare față de angajații din echipă prin continuarea aplicării măririlor de salariu planificate, cât și prin acordarea de spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrată în această perioadă, începând cu 9 martie, pentru angajații din magazine și depozite, aflați în prima linie de expunere în fața virusului. Acțiunile de recompensare se aplică specific pe categorii de angajați, de la sediul central, din depozite și din magazinele Mega Image, astfel, peste 12.000 de angajați vor beneficia de aceste măsuri.

Mega ImageMega Image își respectă angajamentul față de angajați, și continuă să le răsplătească acestora eforturile și implicarea, conform planului de măriri salariale anuale deja stabilit, cu implementare în această perioadă.

Mega Image acordă un spor de 25% pe fiecare zi lucrată în perioada 09 – 31 martie, pentru angajații din magazine și depozite. De asemenea, orele suplimentare efectuate se vor plăti în continuare conform regulilor interne deja existente.

Pentru a susține angajații cu copii, în perioada declarată de situație de urgență, Mega Image a acordat concedii pentru supravegherea copiilor, în conformitate cu noile prevederile legale anunțate în perioada de urgență.

Alte beneficii

Mai mult, din grijă față de colegii din categoria cu risc ridicat de infecție cu virusul, cu vârste începând de la 65 de ani, Mega Image le oferă zile libere, care vor fi remunerate cu salariul de bază aferent fiecărui angajat, urmând ca perioada să fie modificată în funcție de schimbările intervenite la nivel național.

„Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă pe care o putem traversa doar împreună, cu solidaritate și empatie pentru cei din jur. Colegii noștri din magazine depun zilnic eforturi pentru ca fiecare client să își facă cumpărăturile într-un mod sigur, având în vedere condițiile actuale.

Toate eforturile colegilor, responsabilitatea și dedicarea, cât și faptul că se află în prima linie de expunere la virusul COVID-19 merită recunoscute de noi toți și sper ca aceste măsuri să răsplătească angajamentul fiecăruia dintre ei, pentru care țin să le mulțumesc. Facem apel, încă o dată, la responsabilitate și înțelegere din partea întregii comunități pentru a trece cu bine, împreună, de această perioadă”, declară Mircea Moga, CEO Mega Image.

Alături de aceste acțiuni de recompensare, retailerul a implementat deja măsuri de siguranță și de protecție, atât în magazine, în depozite, cât și la sediul central. Toate magazinele au în prezent măsuri suplimentare de siguranță, de la dezinfectare și igienizare, montarea de panouri transparente la casele de marcat, precum și echipament de protecție pentru toți angajații din prima linie.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 780 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image anunță măriri de salariu pentru angajați și bonusuri speciale
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. MEGAIMAGE ONLINE ESTE O BATAIE DE JOC PT CLIENTI.SPECIFIC CA AM PESTE 68 DE ANI SI CU CU DEFCIENTE LOCOMOTORII. PT A FACE O COMANDA NU EXISTA O ORDINE, A CELOR CARE VOR SA FACA O COMANDA.TREBUIE SA STAI SA PANDESTI 24 DIN 24 ORE SITUL. EU FOLOSESC SERVICIILE ONLINE ALE MEGA IMAGIULUI DE CAND LUCRAU CU EMAG. APOI DIRECT CU EI. DE LA INCEPUTUL LUI MARTIE, NU REUSESC SA FAC O COMANDA. CEI DE LA SERVICIUL ONLINE RASPUND CA, SA SUN LA ONG, INTREBAND DACA PRODUSELE ADUSE DE ONG VOR FI ADUSE DE LA MEGAIMAGE, MI S A RASPUNS CA NU STIE.. DECI PERSONALUL NU VREA SA AJUTE CLIENTII VECHI SI IN DIFICULTATE. II TRIMITE CATRE ALTE PRAVALI. REUSIREA DE A PLASA O COMANDA DEPINDE DE BUNAVOINTA PERSONALULUI DE LA SERVICIUL ONLINE .NU S A REUSIT SA SE FACA O ORDINE A PRIMIRII COMENZILOR?? SAU E BATAIE DE JOC, DUPA FELUL CA MI SE RASPUNDE ESTE F F NECLARA S A AJUNS CA IN VREMURILE LUI CEAUSESCU, CAND BATRANII TREBUIAU SA STEA SI NOAPTEA PE LA USILE MAGAZINELOE SA PANDEASCA RÂNDUL. ACUM STAM ZI SI NOAPTE SA MANDIM ORARUL PRELORII COMENZILOR SI INTR O LUNA SI MAI BINE, NU REUSIM

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: