Mega Image și Centrul de Transfuzie Sanguină București fac un apel de implicare către donatori în contextul nevoii acute de sânge pentru transfuzii

În apropierea Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, care este sărbătorită în întreaga lume pe 14 iunie, Mega Image, alături de Centrul de Transfuzie Sanguină București, continuă implicarea în susținerea unei cauze extrem de importante în acest moment în România: nevoia acută de sânge pentru transfuzii.

Mega ImageAstfel, Mega Image își reafirmă angajamentul de a contribui la înțelegerea importanței donărilor regulate de sânge pentru a asigura necesarul din spitalele din toată țara, atât pentru tratamente planificate, cât și pentru intervenții urgente.

“Am intrat pe traseul donatorului de sânge încă din 2017 și am susținut constant această cauză pentru a fi permanent aproape de comunitățile din care facem parte, pentru a le ajuta să aibă acces la transfuzii de sânge sigure, atunci când au nevoie.

Este un angajament pe termen lung în care contăm unii pe alții pentru a asigura pacienților o viață sănătoasă și pentru a sprijini sistemul medical, cu atât mai mult în contextul actual, în care nevoia de sânge este și mai mare. Mulțumim tuturor celor care se implică!”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

„La fiecare câteva secunde, un pacient are nevoie de sânge. Transfuziile de sânge salvează milioane de vieți în fiecare an. În contextul epidemiologic COVID-19, numărul donatorilor a scăzut, deși au fost implementate măsuri de siguranță și protecție în toate centrele din țară. În condițiile reluării activităților chirurgicale din spitale, facem un apel către donatori să revină periodic în centrele de donare pentru a ne asigura componenta vitală pentru sănătatea pacienților. De Ziua Mondială a Donatorilor de sânge le mulțumim tuturor celor care donează în mod voluntar și ne-am bucura dacă am avea noi donatori care să se sărbătorească în această zi,” spune dr. Doina Goșa, Director Centrul de Transfuzie Sanguină București.

Campanie de informare în magazine și în mediul online

Mega Image marchează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge printr-o campanie de informare în magazine și în mediul online, invitând cât mai multe persoane să continue să doneze sânge sau să intre pe traseul donatorului. Suplimentar, în următoarele zile, toți donatorii de sânge din București, Brașov, Cluj, Constanța, Ploiești și Timisoara vor primi, din partea Mega Image, la Centrul de Transfuzie Sanguină, un pachet cu produse alimentare pentru a-și reface rapid energia.

Cei interesați să doneze sânge pot accesa pagina dedicată de campanie pentru a afla în ce condiții pot dona, dar și pentru a consulta lista Centrelor de Transfuzie din fiecare oraș.

Sângele nu se cumpără, se donează!

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 787 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image și Centrul de Transfuzie Sanguină București fac un apel de implicare către donatori în contextul nevoii acute de sânge pentru transfuzii
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: