Mega Image deschide un magazin în New Residence Ghencea

Mega Image deschide cel mai nou supermarket în incinta complexului New Residence Ghencea, rețeaua națională ajungând la 601 unități.

Mega ImageNoul supermarket Mega Image va avea o suprafață totală de vânzare de 359 m.

Supermarketul oferă o sortimentație variată de produse, locuitorii din New Residence Ghencea putând beneficia de toate avantajele cumpărăturilor de calitate, chiar la ei acasă. Noul magazin va include, alături de produse de marcă proprie, o zonă de delicatese, legume și fructe proaspete, precum și gama de produse ready-meal Mega Apetit.

“Ne bucură și totodată ne onorează parteneriatul cu Mega Image, cea mai extinsă rețea de magazine de tip supermarket din București, cu o sortimentație deosebită și produse de calitate. Acest parteneriat întărește angajamentul nostru față de clienți și față de misiunea asumată ca dezvoltatori imobiliari – să oferim întotdeanuna produse de calitate, fie că vorbim de materiale de construcție, finisaje sau parteneriate pentru facilități”, a declarat Cristian Mercioniu, Director General New Residence.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este are cu o reţea ce cuprinde în prezent 601 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image deschide un magazin în New Residence Ghencea
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: