Mega Image a început procesul pentru vaccinarea împotriva COVID-19 a angajaților din magazine, depozite și sediul central

Mega Image face un pas înainte și susține efortul comun de prevenire a răspândirii COVID-19 prin implicarea în procesul de vaccinare pentru întreaga echipă, angajații din magazine, depozite și sediul central.

mega Image

În ultima lună, compania a desfășurat o campanie amplă de comunicare în rândul angajaților cu privire la posibilitatea vaccinării în etapa a doua din Strategia Națională de Vaccinare, industria de retail fiind unul dintre domeniile considerate esenţiale în această perioadă. Pentru a sprijini întregul proces de înscriere în platforma națională de vaccinare, a fost creată o platformă internă, accesibilă tuturor angajaților. Astfel, o echipă internă dedicată procesează datele de înscriere necesare pentru programare.

De asemenea, cei peste 11.000 de angajați Mega Image beneficiază acum de o linie verde dedicată de suport în vederea programării în platforma de vaccinare.

Este important să rămânem responsabili, echilibrați și să nu uităm că împreună suntem mai puternici în fața provocărilor mari. Susținem cu încredere vaccinarea, mai ales pentru colegii noștri din linia întâi, care vor avea acum un scut în plus de protecție în fața COVID-19. Le mulțumim în același timp tuturor colegilor care aleg să trateze cu maximă responsabilitate toate recomandările autorităților”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Încă de la începutul pandemiei, Mega Image a fost aproape de clienți și de întreaga echipă prin respectarea permanentă a recomandărilor autorităților și implementarea mai multor măsuri de prevenire împotriva COVID-19. Mai mult, compania a obținut în decembrie 2020 certificarea Safe Guard, în urma auditării realizată de Bureau Veritas, care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19 pentru toate spațiile în care își desfășoară activitatea: sediul central, magazinele Mega Image și Shop&Go, precum și depozitele proprii.

Mega Image

Fondat în 1995, retailerul este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 856 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Retailerul îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *