Mega Image continuă programul de conştientizare asupra donării de sânge

De Ziua Internaţională a Donatorului de Sânge, Mega Image continuă demersul de susţinere a unei cauze sociale importante şi anume: nevoia de sânge.

Mega ImageAstfel, Mega Image, îşi menţine promisiunea şi susţine cauza şi în acest an, printr-o campanie dedicată, care se va extinde pe toată durata anului.

Donarea de sânge salvează vieţi. Noi, la Mega Image, ne-am luat un angajament pe termen lung pe care vrem să îl respectăm şi să ne implicăm activ în continuare în ceea ce priveşte donarea. Considerăm că aceasta este o nevoie esenţială şi că face parte din responsabilitatea noastră, a tuturor.

Nu trebuie să uităm importanţa acestui act deoarece sângele nu poate fi fabricat şi nici nu se poate cumpăra, unica soluţie fiind donarea. Pe tot parcursul anului, la Mega Image vom avea diverse campanii pentru sprijinirea donatorilor de sânge şi în acelaşi timp continuăm să creştem nivelul de conştientizare asupra acestui act”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Alături de Centrul de Transfuzii Bucureşti, Mega Image vrea să crească conştientizarea în ceea ce priveşte necesitatea donării de sânge şi s-a implicat direct în dotarea centrelor de transfuzii din Bucureşti, Ploieşti şi Constanţa, cu echipamentele necesare. Anul acesta, compania a venit în sprijinul centrelor de transfuzii şi prin sponsorizări de peste 60.000 de euro şi a achiziţionat aparatura necesară: hemomixere (agitatoare de pungi cu sânge), sudeuse, centrifuge, lăzi transport sânge.

„Mega Image a contribuit la optimizarea donării de sânge în Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti, fiind prezentă la locul şi momentul potrivit, când oamenii au donat sânge, contribuind la creşterea şi îmbunătăţirea colectei”, a declarat doctor Georgeta Hanganu, Director Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti.  

De asemenea, în data de 14 iunie, toţi donatorii de sânge din Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa şi Ploieşti vor primi la Centrul de donare, din partea Mega Image, un pachet cu produse alimentare pentru a-şi reface rapid energia.

Mega Image a susţinut donarea de sânge atât prin marcarea Zilei Donatorului de Sânge cu pachete pentru donatori, în 2017, cât şi prin dotarea Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa cu 4 echipamente moderne şi performante pentru recoltarea sângelui, lărgind astfel capacitatea de lucru a instituţiei noastre”, spune doamna doctor Alina Dobrota, Director Centrul de Transfuzie Sanguină Constanţa.

Implicarea Mega Image în această cauză va continua şi în cea de-a doua parte a anului, când va lansa o campanie de donare de sânge în apropierea magazinelor Mega Image. Astfel, donarea de sânge va fi mult mai simplă, fiecare persoana având posibilitatea să doneze lânga cel mai apropiat magazin Mega Image.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image are în România o reţea ce cuprinde în prezent 616 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *