Mega Image sărbătorește 25 de ani de prezență în România printr-o campanie dedicată

Mega Image continuă aniversarea a 25 de ani de prezență în România printr-o campanie cu premii speciale pentru clienți și acțiuni dedicate angajaților din echipă, care se vor desfășura sub mesajul “De 25 de ani aproape de tine”. În prezent, rețeaua natională, prin cele două branduri de retail ale sale – Mega Image și Shop & Go, include peste 800 de magazine, cu un total de 818 de unități în București și în alte orașe din țară.

Mega Image

Astfel, până pe 11 noiembrie 2020, retailerul va sărbători alături de clienți, colegi, parteneri și toți cei care au contribuit în acest parcurs la dezvoltarea până în prezent și la menținerea în topul retail-ului modern din România.

“Este un moment aniversar în care ne uităm spre următorii 25 de ani prin perspectiva celor pe care i-am parcurs deja împreună. Un sfert de secol marcat de transformări în spațiul magazinelor noastre, de experiențe noi la cumpărături și multe inovații care au contribuit la modernizarea retail-ului din România.

O dezvoltare accelerată, de la primul nostru magazin, la peste 800 în prezent, care a fost posibilă prin multă muncă, efort și dedicare din partea întregii echipe, prin încrederea clienților noștri, prin integrarea în viața comunităților. Suntem mai mult decât un supermarket. Suntem vecini și prieteni, o mega echipă, de 25 de ani aproape. Mulțumesc tuturor pentru fiecare pas făcut împreună, pentru mai departe,” spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Primul magazin

Primul magazin deschis în România, în urmă cu 25 de ani, a fost Mega Image Lizeanu, iar în prezent rețeaua include peste 800 de magazine, cu un total de 818 de unități în București și orașele din țară, centre urbane puternice.

Retailerul oferă clienților un ecosistem puternic de mărci proprii, cu produse de calitate, care au la bază rețete tradiționale sau internaționale. Din preocuparea permanentă de a-i inspira pe clienți să aleagă o alimentație sănătoasă, Mega Image își dezvoltă continuu portofoliul de produse marcă proprie, categoria de produse proaspete, precum și parteneriatele cu producătorii locali.

În toți cei 25 de ani, Mega Image a venit aproape de comunități prin magazinele de proximitate, s-a integrat în stilul lor de viață și a susținut cauze sociale, de mediu și dezvoltare durabilă care contează, precum donarea de sânge, donații de jucării, alimente și rechizite, educația generațiilor tinere, risipa alimentară, reducerea consumului și cantității de plastic, impact redus asupra climei și mediului.

O campanie amplă

Aniversarea celor 25 de ani în România va fi comunicată printr-o campanie amplă, care include un mix integrat de canale – TV, online, magazine, PR și la nivel intern.

Prin campania aniversară, care se va desfășura până pe 11 noiembrie 2020, Mega Image va sărbători cei 25 de ani împreună cu clienții, prin promoții la diferite categorii de produse, atât în magazinele fizice, cât și online,  și printr-o tombolă națională cu premii speciale. Mai multe detalii despre campania aniversară sunt disponibile pe www.aniversare25.mega-image.ro .

Mai mult, întreaga echipă Mega Image va sărbători și va fi sărbătorită printr-o serie de acțivități la nivel intern.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 818 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *