Mega Image și Mastercard lansează o campanie ce te trimite la finala Ligii Campionilor UEFA

Mega Image şi Mastercard lansează o campanie destinată încurajării plăţii cu cardul în magazinele Mega Image având drept premii în valoare totală de 76.896 lei, cu TVA, ce includ şi 3 bilete la marea finală a Ligii Campionilor UEFA de pe 28 mai 2016, de la Milano.

Mega Image MastercardCu MasterCard şi Mega Image, finala Ligii Campionilor UEFA este doar la o tranzacţie distanţă de trei posesori de carduri MasterCard şi Maestro din România care îşi vor face cumpărăturile în rețeaua Mega Image şi Shop&Go în perioada 28 martie – 5 mai 2016.

Astfel, noua campanie promoțională continuă parteneriatul dintre cele două companii pentru încurajarea plăţilor electronice a cumpărăturilor în rândul românilor. Printr-un gest simplu și normal – plata cu cardul, pasionații de cumpărături și de fotbal au șansa de a vedea cei mai mari jucători de fotbal, în direct, pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano.

Primăvara acesta, plata cu cardurile MasterCard sau Maestro în magazinele Mega Image deschide drumul spre cel mai aşteptat meci al anului din Europa. De data aceasta, multiplele provizii făcute în magazinele Mega Image pentru serile de Liga Campionilor UEFA te pot duce direct în tribună la marea finală din luna mai, alături de miile de fani care vor trăi experienţa vieţii lor”, declară Diana Tănase, Marketing Manager pentru România în cadrul MasterCard.

Sub sloganul „Pentru unii de neînţeles, pentru noi De Nepreţuit”, cele trei experienţe-câștigătoare puse la dispoziţie de organizatori includ bilete la finala Ligii Campionilor, precum şi un card prepaid de 250 euro, transport şi cazare în Milano pentru două persoane.

Mai mult, pasionații de cumpărături și fotbal pot câştiga și 100 de genţi de voiaj Samsonite pe perioada campaniei. Fiecare tranzacție de plată efectuată cu cardul MasterCard sau Maestro în cadrul rețelei de magazine Mega Image (Mega Image, Shop&Go, Ab Cool Foods şi Gusturi Româneşti) va fi înscrisă automat și gratuit în campanie. În plus, tranzacțiile cu carduri MasterCard sau Maestro realizate în mod contactless vor intra cu șanse duble de câștig pentru tragerea la sorți a câștigătorilor, extragere ce va avea loc pe 16 mai 2016.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

„Prin campaniile promoționale derulate în cadrul rețelei noastre de magazine, ne dorim să ne demonstrăm interesul pentru dorinţele consumatorilor noştri şi pentru opţiunile lor de lifestyle. Astfel, dorim să contribuim la simplificarea experienței la cumpărături. Noua campanie derulată în colaborare cu MasterCard este din această ligă și ne reconfirmă valorile și atenţia pentru consumatori. Mai mult, ne vom bucura alături de clienții noștri care vor fi câștigătorii premiilor și experiențelor pe care campania le oferă”, declară Adrian Nicolaescu, Director de Marketing Mega Image.

Recunocut ca sponsor de tradiţie al Ligii Campionilor UEFA, MasterCard este alături de sportul rege încă din 1994, iar cele mai memorabile meciuri din competiţie au rămas în istoria fotbalului ca fiind experienţe de nepreţuit™. Cunoscut ca unul dintre cele mai prestigioase trofee de cluburi în sport, anul acesta, finala Ligii Campionilor se va disputa pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano, pe 28 mai 2016.

 

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 457 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (210), Shop&Go (244), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Mega Image și Mastercard lansează o campanie ce te trimite la finala Ligii Campionilor UEFA”

  1. Pingback: #PoateVăInteresează - Cristian China Birta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *