Mega Image deschide trei magazine în București

Mega Image anunță deschiderea a trei noi magazine sub brandul de retail, reţeaua ajungând să numere 487 de unităţi.

Mega ImageShop&Go Soveja 55 – este situat în Constanţa, Str. Soveja nr. 55, bl. I8, sc. B, parter și are o suprafață de vânzare de aproximativ 72 mp.

Shop&Go Iuliu Maniu 59 – este situat în Bucureşti, sector 6, Bd-ul Iuliu Maniu, nr. 59, parter și are o suprafață de vânzare de aproximativ 85 mp.

Shop&Go Ştirbei Vodă 170 – 172 – este situat în Bucureşti, sector 1, Str. Ştirbei Vodă, nr. 170-172, parter și are o suprafață de vânzare de aproximativ 94  mp.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 487 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (218), Shop&Go (267), Gusturi Romanești (2). Retailerul îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţionalce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,064 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image deschide trei magazine în București
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: