Mega Image inaugurează un nou format de magazin în București, în zona Piața Domenii (galerie foto)

Mega Image continuă să inoveze și inaugurează un nou format de magazin în București, în zona Piața Domenii, prin remodelarea spațiului din fostul magazin Mega Image Domenii 2,  ce a fost închis în vederea transformării la jumătatea anului trecut. Mega Image trece pragul de 700 de magazine în România.

Astfel, din 21 iunie, noul magazin din Piața Domenii a fost redeschis într-un nou format și aduce mai multă inspirație la cumpărături printr-un concept nou pe piață, plecând de la povestea produselor autohtone Gusturi Românești și Angst. În plus, prin alăturarea zonelor Wine Gallery, Fromagerie, Arc Bakery și Equilibrium, Mega Image creează pentru clienții săi o experiență unică, într-un spațiu cu un design modern, urban.

Mega Image

Inspirație și inovație

„Inovația si inspirația sunt parte din identitatea Mega Image, așa că suntem mândri să lansăm un format de magazin unde clienții noștri se vor putea bucura de o experiență de cumpărături complet nouă. De această dată, ne-am îndreptat spre reinventarea unui loc recunoscut ca fiind tradițional, o piață, căreia i-am adăugat un plus de valoare printr-un nou format de magazin. Am readus la viață un spațiu convențional, care acum a căpătat o nouă misiune, aceea de a aduce clienților un plus de inspirație și o experiență unică.”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

În noul format, magazinul Mega Image din Piața Domenii folosește la maximum spațiul existent, pe verticală, descoperind și făcând accesibile clienților zone noi ale clădirii, printr-un design inovator pe piața de retail. Noul format Mega Image din Piața Domenii este locul în care se întâlnesc inspirația pentru produse cu design-ul modern de interior.

Universul noului format

Astfel, la nivelul subteran, iubitorii de brânzeturi pot descoperi FROMAGERIE, de unde vor putea alege din peste 135 de feluri de brânzeturi atât din România, cât și din regiuni faimoase pentru tradiția lor în prepararea acestor specialități, precum Franța, Olanda sau Italia. Tot pe același nivel, ca o completare firească, Wine Gallery vine în întâmpinarea clientilor cu sute de sortimente de vin, recunoscute în întreaga lume, inclusiv o selecție specială de vinuri din mai multe zone din România.

Spațiul central al magazinului se concentrează pe gusturile tradiționale, reunite prin alăturarea gamei consacrate de produse ANGST alături de produsele din gama GUSTURI ROMÂNEȘTI. Spațiul de la parter vine cu o sortimentație extinsă de produse românești, încadrate perfect într-un design cu motive traditionale.

Un nou sistem de expunere vrac

În plus, Mega Image din Piața Domenii vine și cu un nou sistem de expunere vrac a unei game extinse de produse din categoriile: condimente, ceaiuri, dulciuri, fructe uscate și confiate. Astfel, se reduce cantitatea de ambalaje din plastic utilizate, clienții având la dispoziție numai pungi de hârtie pentru ambalarea produselor la vrac.  Tot la parter a fost inaugurată și o nouă zonă Arc Bakery, brand recunoscut pentru panificația artizanală și patiseria fină.

La etaj, a fost amenajat Equilibrium Health & Wellness, conceptul de „corner” specializat, menit să pună la dispoziția clienților o gamă extinsă de produse pentru un stil de viață echilibrat, sănătos și cât mai natural.

Noul format de magazin cu zone specializate este poziționat în imediata apropiere a magazinului Mega Image Domenii,  oferind împreună clienților o experiență completă la cumpărături. Astfel, noul magazin răspunde atât nevoilor de experimentare și de noi descoperiri ale clienților, cât și pasiunii pentru produsele românești – toate acestea suplimentar față de avantajele magazinului deja existent Mega Image, precum proximitatea și convenabilitatea.

Un nou design exterior al magazinului

Odată cu remodelarea, exteriorul magazinului are de un design nou – fațada este acum complet îmbrăcată în lemn, cu vizibilitate mare de la nivelul străzii.

Mega Image trece pragul de 700 de magazine în România

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 703 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image inaugurează un nou format de magazin în București, în zona Piața Domenii (galerie foto)
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: