ZaharulOradea

MEGA IMAGE va deschide, în luna martie 2019, un magazin în complexul comercial Victoria Ploiești Vest

Mega Image va deschide, în luna martie a anului viitor, un magazin de aproape 1.000 de mp în centrul comercial Victoria Ploiești Vest, potrivit Activ Property Services, agentul exclusiv de închiriere al Complexului Comercial Victoria Ploiești Vest.

Mega Image Ploiesti

Complexul Comercial Victoria Ploiești Vest este cel mai nou proiect comercial în dezvoltare din Ploiești, fiind situat la intersecția Șoselei Vestului cu Șoseaua Târgovistei, într-o zonă intens circulată. În vecinătatea complexului se găsesc cele mai populate cartiere rezidențiale din municipiu, magazine, benzinării, restaurante, facilități publice, servicii medicale, școli și licee.

Proiectul este un parc de retail de proximitate cu o suprafață închiriabilă de 2.690 mp, principalii chiriași urmând să fie Mega Image – 951 mp, Pepco – 543 mp și ZooMania – 496 mp. Parcul urmează să fie inaugurat în luna martie a anului viitor.

Dată fiind suprafața mare și prezența acestuia într-un centru comercial, noul magazin Mega Image din Ploiești va fi, cel mai probabil, un nou magazin tip concept store, ce se va alătura celorlalte 5 astfel de magazine deschise în București. Astfel, magazinul din Ploiești va fi primul magazin concept store din afara capitalei.

În acest moment, în orașul Ploiești funcționează deja 6 magazine Mega Image, iar în întreg județul Prahova mai sunt deschide încă 7 magazine: 3 Mega Image și 4 Shop&Go.

Piața spațiilor comerciale din Ploiești

„Complexul Comercial Victoria Ploiești Vest se bucură de o amplasare strategică în partea de vest a orașului Ploiești, într-o zona intens circulată. Retailerii au fost încântați de locația aflată în apropierea unor cartiere rezidențiale mari, beneficiind de o zona generoasă de clienți potențiali.” declara Valentin Manu, Head of Retail la Activ Property Services.

Piața spațiilor comerciale din Ploiești are un indice mediu de dezvoltare, incluzând 4 centre comerciale cu o suprafață închiriabilă totală de 110.000 mp, un parc de retail de 9.150 mp, unități de tip big box (supermarketuri, discounteri, unități DIY, mobilă) și spații comerciale de stradă. Piața este dominată de centrele comerciale Ploiești Shopping City și AFI Palace Ploiești, densitatea de centre comerciale de 525 mp la mia de locuitori plasând Ploieștiul pe locul 13 în topul orașelor din România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » MEGA IMAGE va deschide, în luna martie 2019, un magazin în complexul comercial Victoria Ploiești Vest
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: