METRO Cash & Carry sărbătorește Ziua Micilor Afaceri

Pentru a aduce un tribut dăruirii cu care proprietarii de afaceri își desfășoară activitatea zilnică, METRO Cash & Carry a stabilit o zi specială în onoarea realizărilor acestora: Ziua Micilor Afaceri, sărbătorită pe data de 11 octombrie 2016, în 25 de ţări – cu participarea a milioane de afaceri, clienţi şi cu oferte speciale. 

METROÎn fiecare zi, milioane de antreprenori devotaţi, din întreaga lume, aduc dinamism în viețile noastre, prin intermediul ideilor lor unice care vin în întâmpinarea nevoilor noastre,” afirmă Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry România. „Ei reprezintă motorul social și economic al comunităţilor noastre, furnizând servicii esenţiale și oferind milioane de locuri de muncă oamenilor din întreaga lume. Prin această zi specială, la METRO, dorim să ne exprimăm admiraţia și recunoștința pentru micile afaceri de pretutindeni”, adaugă Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry România.

Anul acesta se sărbătorește Ziua Micilor Afaceri pe 11 octombrie 2016, în toate cele 25 de ţări în care METRO Cash & Carry operează, mizând pe participarea a peste 21 de milioane de proprietari de afaceri. Compania intenţionează să o transforme într-un eveniment global anual, programat în a doua zi de marţi a lunii octombrie. Evenimentul dorește să le ofere proprietarilor de afaceri atenţia pe care aceştia o merită şi sprijinul necesar pentru a construi reţele puternice împreună cu toți cei care le împărtăşesc pasiunea. Ziua Micilor Afaceri aduce în prim-plan o diversitate de promoții, produse și oferte speciale, precum și multe alte surprize. În plus, proprietarii de afaceri vor crea și numeroase activităţi și evenimente inedite.

METRO Cash & Carry România este parte integrantă a METRO Cash & Carry Internaţional şi a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *