METRO Cash & Carry România – Cel mai bun furnizor în industria HoReCa

Pe 7 noiembrie, METRO Cash & Carry România a fost desemnat de către Hospitality Culture Institute Cel mai bun furnizor în industria HoReCa din România, pentru excelență în ospitalitate, demonstrată prin serviciile de calitate, atenția la detalii și dorința de a explora noi teritorii.

METRO

“Am primit premiul pentru Cel mai bun furnizor în industria HoReCa, în primul rând datorită susținerii clienților noștri, cei care au încredere în noi și care aleg METRO ca partener preferat pentru afacerea lor. Le mulțumim din suflet pentru că ne sunt alături!” – Marina Zara, Marketing Driver METRO Cash & Carry România.

Premiul a fost decernat în cadrul Galei Romanian Hospitality Awards, în urma unei analize realizate de un juriu format din peste 100 de specialiști în industria ospitalității, educație si business, chefi de prestigiu, jurnaliști și antreprenori.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.metro.ro.

METRO Cash & Carry România

METRO Cash & Carry România este parte a grupului METRO AG și a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *