METRO a înregistrat o creștere cu 1,6% în anul financiar 2016/17

METRO AG a anunțat o creștere cu 0,5% vânzările sale nete în anul financiar 2016/17 conform cifrelor preliminare și o creștere a vânzărilor, în general, cu 1,6%, ajungând la 37,1 miliarde de euro.

MetroVânzările nete de la METRO Wholesale au crescut cu 0,9%, iar per total au crecut cu 3,0%, ajungând la 29,9 miliarde de euro. METRO Wholesale a ajuns la o rețea prezentă în 759 de magazine și 25 de țări, având o creștere cu 7 magazine față de anul trecut.

Vânzările din cadrul Real au scăzut cu 3,1% în anul financiar 2016/17, ajungând la 7,2 miliarde de euro, o cauză fiind și închiderea unor magazine față de anul trecut, iar vânzările nete au scăzut cu 1,0%. Rețeaua Real numără 282 de maazine deschise în Germania.

METRO este liderul comerţului cu ridicata la scară mondială. Compania operează în 35 de țări și numără peste 150.000 de angajaţi la nivel mondial. Compania oferă soluții personalizate pentru a satisface nevoile clienților săi atât la nivel regional, cât și la nivel internațional. Bazându-se pe forţa diviziilor sale de vânzări, precum și pe serviciile de livrare și inițiativele de digitalizare, compania stabilește standarde pentru viitor: orientare către client, soluții digitale și modele sustenabile de afaceri.

METRO Cash & Carry România a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Distribuţia naţională a magazinelor este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,050 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » METRO a înregistrat o creștere cu 1,6% în anul financiar 2016/17
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: