A doua ediție a evenimentului Ziua Afacerii Tale, organizat de METRO, va avea loc pe 10 octombrie 2017

A doua ediție a evenimentului „Ziua Afacerii Tale”, organizat de METRO CASH & CARRY, se va desfășura pe 10 octombrie 2017, în toate țările în care compania este prezentă.

Metro„La METRO, simțim o conexiune puternică cu milioanele de antreprenori din întreaga lume, deoarece zi de zi și noi lucrăm cu aceeași pasiune și dedicare care stă la baza succesului afacerilor independente. Pentru că știm că succesul nostru depinde de succesul clienților noștri.“ afirmă Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry România.

Compania intenţionează să transforme această zi într-un eveniment global anual, care se va desfășura în a doua marţi a lunii octombrie. Evenimentul își propune să ofere antreprenorilor atenția și recunoașterea pe care o merită, să crească vizibilitatea afacerii lor în cadrul comunităților locale și să susțină antreprenorii pentru a-și construi rețele puternice în comunitatea celor care le împărtășesc pasiunea.

Antreprenorii își înscriu afacerea și publică ofertele speciale pe platforma online dedicată: www.ziuaafaceriitale.ro, care este deschisă publicului larg, pentru a asigura vizibilitatea afacerilor și pentru a le aduce cât mai mulți clienți noi.

„Va fi o zi plină de noi experiențe și oferte speciale – realizate doar cu sprijinul antreprenorilor. Oferindu-le atenția pe care o merită și promovându-le activitățile prin intermediul acestui eveniment special, în cele din urmă ne dorim să aducem cât mai mulți clienți la ușile acestora – subliniind, totodată, aspirația METRO de a fi Campionul Afacerilor Independente”, a declarat Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry România.

METRO Cash & Carry România a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „A doua ediție a evenimentului Ziua Afacerii Tale, organizat de METRO, va avea loc pe 10 octombrie 2017”

  1. Buna ziua, eu am un proiect pentru a crea un punct de atractie turisric pe malul Dunarii in preajma comunei Carcaliu, judetul Tulcea. Pentru desfasurarea acestuia este nevoie de fonduri substantiale, sponsorizare si sustinere birocratica si legala. Sper sa gasesc ajutorul necesar la Ziua Afacerii Tale, intrucat ma voi afla in Romania si imi doresc sa particip la acest eveniment. Multumesc, Zina Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *