Auchan Retail România a deschis un nou magazin de proximitate MyAuchan în sectorul 4 din București

Auchan Retail Romania a deschis pe 5 iulie 2019 magazinul de proximitate MyAuchan Obregia, situat pe Bulevardul Al. Obregia Nr. 19A, sector 4, București. 

Prin deschiderea, in aceasta săptămână, a magazinului MyAuchan Obregia, Auchan Retail România ajunge la un număr de 24 de magazine MyAuchan la nivel național: 15 în stații Petrom în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom și 9 MyAuchan independente – 7 în București, 1 în Craiova și  1 în Cluj. Pe lângă magazinele MyAuchan, rețeaua de magazine de proximitate aparținând Auchan Retail România mai cuprinde și un magazin Auchan, situat în Roșu – Chiajna, județul Ilfov.

MyAuchan

Noul magazin MyAuchan Obregia are o suprafață de vânzare de 400 mp și o gamă de 5.000 de produse. Magazinul este este deschis zilnic, între 08.00 -22.00.

Magazinul a fost realizat în conceptul deja consacrat pentru proximitate, ce reunește produse preparate pe loc, sandwich-uri și preparate ready to eat, salate, legume și fructe proaspete, produse bio, produse de băcănie, băuturi, lactate, mezeluri, carne proaspătă, grill, produse de cofetărie, patiserie  și panificație proaspăt coaptă dar și o serie de servicii.

Auchan Retail Romania

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 1 supermarket Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele, un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat – toate preţurile mici, permanent.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *